Ko bi vsaj več uporabnikov imelo isto mišljenje :) Meni recimo na kraj pameti ne pade, da bi 10+ sezon vložil v trening tujega talenta, enostavno nič ne čutim do takšnega igralca, ko pa treniram Slovenca pa imam nek večji cilj, kjer denar nima vloge in je prav v ponos potem, ko ga gledaš v reprezentanci :)
Vsaka čast :)
Se strinjam, tudi jaz nimam nbene volje, da bi kupil 18, 19 letnega tujca in ga treniral pa čeprav bi imel potencial večno slaven. Tujce treniram samo ko so že enkrat stari cca 24+ in jih pol dotreniram, da bi pa 10+ sezon vlagal trud v njih pa nimam volje, sploh če vem da lahko treniram slovenskega talenta, ki lahko kasneje pomaga reprezentanci in ti je v ponos, pa še bistveno več dobiš od prodaje reklamnih izdelkov kot za tujca, če igra za reprezentanco. Več kot dovolj argumentov, da se raje trenira naše mladce, pa čeprav se jih nekoliko preplača. Čeprav recimo za tujce pa recimo naši niso tolk zanimivi, to da cene rastejo za naše mlade talente je samo odraz tega, da je želja in povpraševanje po treniranju mladih talentih s strani naše skupnosti vse večja, kar je vsekakor super in me kot selektorja izjemno veseli!