Buna seara,
Am incheiat primul meci in calitate de antrenor U21 ,cu o victorie la un scor multumitor impotriva Norvegiei, o echipa inferioara noastra pe interior.Consider ca in aceasta grupa ne batem pentru locul 2 cu Belgia,fara sa scot din calcul Suedia.
Locul 1 cred ca il va ocupa Polonia.Ca si lot as fi recunoscator managerilor daca ar continua in contiuare cu antrenamentul jucatorilor.Saptamana trecuta 12 din 18 jucatori au sarit in skill unii chiar cu 2 skill-uri,bine din punctul meu de vedere.
Urmatoarele 3 meciuri nici nu concep sa nu le castigam ,dupa care va urma testul cu Belgia.
Cu majoritatea managerilor care au jucatori la lotul national deja am avut mici discutii referitoare la antrenamentu jucatorilor ,de ce am nevoie.Unii au fost foarte receptivi si ma sustin,lucru care ma bucura.Din pacate pentru sezonull viitor nu am foarte multe variante pe PG,SG,SF,asa ca rog insistent managerii care antreneaza aceste posturi sa insiste mai mult pe skillurile mentionate de mine in BB-mailurile trimise catre ei .Cu sprijin dn partea voastra vom progresa si vom avea rezutate frumoase.
Hai Romania!