Imajuci u vidu da se po sopstvenoj odluci dosadasnji selektor Ranko povlaci sa duznosti smatram da nam je potreban novi selektor koji je upoznat sa radom dosadasnjeg sefa struke i koji je aktivno ucestvovao u svim aktivnostima oko reprezentacije i, najvaznije, koji ce odrzati kontinuitet u razvoju nacionalnog tima. Podrazumeva se da gore navedeni mora ispunjavati sve uslove vezane za takticka znanja i iskustva da bi mogao obavljati ovu odgovornu duznost.
S obzirom da ispunjavam sve gore navedene uslove, izlazim sa svojom kandidaturom za poziciju selektore BB reprezentacije Srbije.
Mislim da vecini Vas postovanih kolega ne moram da se dodatno i detaljno predstavljam jer svi oni koji su aktivni u samoj igri i na forumu znaju ko sam.
U svome radu, namera mi je da se oslanjam na saradnju sa svim kolegama a koliki ce biti intenzitet te saradnje zavisice upravo od Vas samih tj. od kolicine Vaseg angazovanja.
I na kraju, ja od Vas ne bih trazio sansu jer se ona vezuje za rec pokusaj, vec trazim da mi date mandat koji je vezan za rec odgovornost.
Sa postovanjem,
Vas Bill
Last edited by Laimbeer40 at 5/8/2008 2:20:26 AM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos