BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
29076.2 in reply to 29076.1
Date: 5/7/2008 7:01:24 PM
Overall Posts Rated:
00
Pozdrav svima, evo upravo sam se kandidovao za selektora Srbije.
Znam da je prvo što ćete pomisliti kada pročitate moje ime na forumu biti: "KO SI SAD PA TI?" Iako igram ovu igru već dve sezone, nisam bio aktivan na forumu, ali sam redovno čitao vaše postove i polako učio od drugih...(zar ste mislili da je Ozzy jedina žaba ovde :-)))) ).
Mislim da sam kroz ove dve sezone moga igranja dosta naučio i da sam stekao dovoljno znanja da bih postao barem kandidat za selektora Srbije...
Srbija može i mora bolje, pogledajmo samo rezultate naših suseda (neću da im spominjem ime :-)). Nemaju oni ništa bolji tim od našeg. Naravno, ne želim ovim da omalovažavam Rankov rad, on je vodio reprezentaciju sasvim korektno i napravio odličnu bazu igrača.
Međutim, red je da krenemo ka gore.... a to možemo samo zajedničkim trudom...
Pružite mi šansu!
MR Velibor

Last edited by LA-MR Velibor at 5/7/2008 7:03:32 PM

This Post:
00
29076.3 in reply to 29076.2
Date: 5/8/2008 2:14:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
Imajuci u vidu da se po sopstvenoj odluci dosadasnji selektor Ranko povlaci sa duznosti smatram da nam je potreban novi selektor koji je upoznat sa radom dosadasnjeg sefa struke i koji je aktivno ucestvovao u svim aktivnostima oko reprezentacije i, najvaznije, koji ce odrzati kontinuitet u razvoju nacionalnog tima. Podrazumeva se da gore navedeni mora ispunjavati sve uslove vezane za takticka znanja i iskustva da bi mogao obavljati ovu odgovornu duznost.
S obzirom da ispunjavam sve gore navedene uslove, izlazim sa svojom kandidaturom za poziciju selektore BB reprezentacije Srbije.
Mislim da vecini Vas postovanih kolega ne moram da se dodatno i detaljno predstavljam jer svi oni koji su aktivni u samoj igri i na forumu znaju ko sam.
U svome radu, namera mi je da se oslanjam na saradnju sa svim kolegama a koliki ce biti intenzitet te saradnje zavisice upravo od Vas samih tj. od kolicine Vaseg angazovanja.
I na kraju, ja od Vas ne bih trazio sansu jer se ona vezuje za rec pokusaj, vec trazim da mi date mandat koji je vezan za rec odgovornost.

Sa postovanjem,

Vas Bill

Last edited by Laimbeer40 at 5/8/2008 2:20:26 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: no Frks
This Post:
00
29076.4 in reply to 29076.3
Date: 5/8/2008 6:04:41 AM
Overall Posts Rated:
88
Eve i mene. Ja sam se kandidovao da bih zgotivio ovu nasu ekipu da lici na nesto, posto je Ranko zavrsio super posao sa selekcijom igraca.
Strucne kvalitete posedujem :) sto svi znaju.
Potvrda toga je i moja trenerska diploma. Videti sliku kada mi je mlada dama urucila moju diplomu za stucnost u kosarci :
http://www.eu.ac.yu/images/FIMdod.jpg
A vidi se i da se lepo oblacim i kulturno tako da cu lepo da nas predstavljam u medjunarodnim utakmicama i na gostovanjima po svetu.

Strucni stab koji ce mi pomagati bice predvodjen Kulagic Nerminom nadaleko poznatim i priznatim kosarkaskim igracem (videti link da ne bude da je neki amater)
http://www.ses.edu.ba/sportske_vijesti/vijesti/tehnicijada/slike/diploma.jpg

Da zgotivimo SRBIJU!
Hvala.

Last edited by no Frks at 5/8/2008 6:08:15 AM

This Post:
00
29076.5 in reply to 29076.4
Date: 5/8/2008 1:43:38 PM
Overall Posts Rated:
00
Pozdrav za sve,
Verovatno me vecina vas ne zna ali ja sam trenutno ucesnik II 4. lige.
Kroz moju ne dugu ali veoma uspesnu karijeru mislim da sam zasluzio da se kandidujem za selektora.
Ne mogu da obecam neka cuda, ali obecavam da se necemo obrukati i da cemo se pokazati u najboljem svetlu.
Naravno uz sve to ocekujem i pomoc vas ostalih menadzera da pruze svoj maksimum u scouting-u i da zajedno odemo dalje nego sto bi iko od ocekivao...
Hvala vam na paznji, nadam se da ce te izabrati pravog kandidata!
Puno pozdrava, sve najbolje!!!

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
29076.8 in reply to 29076.1
Date: 9/2/2008 2:58:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Bespotrebna tema...

ako neko ima neshto protiv sklanjanja ove teme u donju zonu neka kaze...

Teme u vezi izbora ce biti otvorene kada za to dodje vreme...do tada ARCHIEVE