BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
291469.2 in reply to 291469.1
Date: 1/3/2018 4:10:38 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Pozdrav drustvo!

Ukratko cu objaviti svoju kandidaturu za selektora A reprezentacije BiH.

Kako sam zadovoljan napretkom obje reprezentacije, radom i samim rezultatima to me svakako motivira da nastavim u istom ritmu.

U mom proslom mandatu ostvarili smo neke od najvecih rezultata u historiji nase drzave.
- Kvalifikovali smo se na Evropsko prvenstvo na kojem smo ostvarili 1 pobjedu (protiv Poljske koja je kasnije osvojila Euro).
- U prosloj sezoni smo dosli do 1/2 finala utjesnog turnira a predhodno najbolji rezultat bilo je 1/8 finala. Prvi dio utjesnog smo zavrsili na 2. mjestu.

U reprezentaciji se radi na trenutnom kadru igraca ali se uveliko radi na onim generacijama koje tek dolaze i u buducnosti cemo sigurno imati jos jacu reprezentaciju. Veliko hvala ide menadzerima koji treniraju nase domace igrace i samim tim jacaju nas NT i U21.
Komunikacija je odlicna i sve ide po planu.

Cilj u ovim kvalifikacijama je naravno opet plasman na Euro i to cu pokusati ostvariti ukoliko dobijem vasu podrku.

Veliki pozdrav za sve!

This is where we hold them!
This Post:
22
291469.3 in reply to 291469.2
Date: 1/4/2018 8:04:37 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Postovanje svim prisutnim
Evo da vam se ukratko obrati novopeceni drugoligas i objavi svoju kandidaturu u cilju male raznolikosti na mjestu selektora.
Nema potrebe da se nesto posebno predstavljam, samo cu afostrofirati kljuce stvari na koje ce se svesti ova propaganda

- grupa je zahvaljujuci 2.sesiru odlicna, i ja mogu obecati plasman na Euro, to je minimum koji se mora uraditi

- zahvaljujuci neskladu kvaliteta druge lige i mog tima, punu paznju i entuzijazam posvecujem repci.

- selim se u Kivijevo mjesto prebivalista i obecajem najuzu mogucu saradnju oko svih generacija BH repke, sto bi rekli face to face

- odrzavanje bar jednog NT igraca, vjerovatno prvog dostupnog, smatram da je uredu da selektor ima bar jednog trenutnog reprezentativca

ps. ako se Kyve prijavi, odmah cu i odustati od kandidature, bar je to zasluzio od ove zajednice

This Post:
11
291469.4 in reply to 291469.3
Date: 1/7/2018 7:31:10 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
radujem se tvojoj kandidaturi
htio sam glasati za stefana czv, al vidim da je odustao
imas moj glas

Message deleted