Cau, já jen musím reagovat na toto:
- další věc, která se ne zcela daří, je přechod k tréninku kondice/trestných hodů u reprezentantů starších 30 let. Většina jich ho dostává, ale ne všichni a v jednom případě je to u hráče ze základní pětky. Souvisí to s bodem výše - málo manažerů, málo míst a k mému překvapení i málo peněz na účtech těch úspěšných, kteří by mohli sestavit tým z reprezentantů a drtit s ním ligu a B3 (z čehož by plynuly daleko vyšší příjmy manažerům a zkušenosti hráčům).
Já pořád nevím, kde chodíte na to, že úspěšný tým má peněz jako šlupek. Sám jsi v první lize a jsi jeden z týmů, které mají relativně slabý kádr, takže právě ty vyděláváš dle mě skoro nejvíc. Sami na NT jste se nedohodli, jestli mám farmu dělat nebo ne, a proto mám ted 25letého Menšíka, který mi v tom bude bránit. A za sezonu jsem byl schopen dát do kupy 7 M, což mi tak málo nepřipadá.
Spíš teda namotivujte ty, co byli v první lize, všechno prodali a mají 20 M na kontě. My, když hrajeme a snažíme se být úspěšní, tak hrajeme plus minus s lehkým plusem a tam žádné miliony nenaspoříš.
Další věcí je, že budeš mít 5 hráčů s NT a zbytek už plebz, rozpočet sotva na nule - to jsme už řešili jinde.
Last edited by LA-Macros at 1/4/2018 2:52:04 PM