Zdravim vsetkych kolegov manazerov!
Volam sa Tibor, mam 21 rokov, som z Hurbanova.
Studujem ucitelstvo telesnej vychovy na UKF v Nitre.
Ako viete BB je o basketbale, tak na zaciatok bude asi lepsie, ked napisem ako som sa vlastne zoznamil s touto famoznou hrou.
O basketbal som zacal zaujimat ked som si do mojho pocitaca nainstaloval PC hru
NBA Live 2003 a odvtedy som s touto hrou posadnuty. Pravidelne sledujem diania v
zamorskej NBA a mam velky prehlad o tejto sutaze, citam statistiky a pod. Venujem
sa tejto hre aj aktivne, streetball hravam od svojich 15.
O BB som sa prvykrat dozvedel v online hre hattrick, ktory uz asi viaceri dobre
poznate. Uz ked som hraval hattrick som si zelal, aby vznikla podobna hra aj v
basketbale. Tak sa aj stalo a ja som bol medzi prvymi, ktori tuto hru zacali hrat
na slovensku. Prvu sezonu sa mi podaril postup do play off. No v tej nasledujucej
som si vyticil tie najvacsie ciele a podaril sa mi postup do Extraligy, za ktory sa asi hanbit nemusim.
Herny styl repre sa mi paci, ale myslim si, ze mame naviac. Nepoznam sice repre
hracov, lebo LaciKE mi zatial neposlal skilly, ale verim si na tolko, ze by som
mohol byt pre NT prinosom a preto som sa rozhodol kandidovat. Anglicky rozumiem to by nemal byt problem. Casu mam tiez dost hlavne ze mi skola konci uz v maji :).
Plány a ciele by som dopredu nerad hovoril. Mojou filozofiou je stale sa sustredit
na najblizsie ulohy, lebo vzdy sa mozu vyskytnut nepredvidatelne okolnosti ktore
mozu ovplyvnit plnenie uloh (vid. nasich teraz na MS v hokeji). Slubit vam mozem len to, ze pred kazdym zapasom supera dokladne analyzujem a podla toho si budem volit tu spravnu taktiku.
Spolupracu povazujem za dolezitu. Citam hlavne narodny a global forum. Keby ste
mali nejake otazky tak sa kludne pytajte som vam k dispozicii!
Last edited by Elon Musk at 5/8/2008 4:44:43 PM