Iskren da budem, pratio sam III ligu sve divizije koliko sam mogao. Na samom startu sezone 41 sam znao da cu uzeti titulu i uci u visi rang takmicenja. Imao sam i vise nego lak posao...Imao sam vremena da razmislim o svemu i da gradim igraca koji je super talenat. Sada sam ga i unovcio, prosirio halu dovek neke solidne igrace. Ambicije ove sezone su, ne tako lose. Imam plan da udjem u play off, a ako se to ne desi, barem opastanak u ligi ne bi bio los.
Konkurencija je i vise nego dobra, mada ne mislim da se bilo ko ovde istice po snazi...To verovatno i sam znas(situacija iz prosle sezone).
BS Tim fino izgleda, pa cak i tvoj tim...dosta je to dobro.
Verovatno, na listi autsajdera za ovu sezonu smo Topola Eagles i ja, ali opet kazem...ne bih otpisao nikog, Ivka(Topola Eagles)..imao je stajne rezultate u Prvoj ligi srbije i nazalost...desilo se to sto se desilo, nije igrao i tako dalje.
Bice zanimljiva sezona, u to sam siguran 100%.
Prosle godine nisam nista ulagao u skauting, sto sam mozda i pogresio pa samim tim i lose igrace dobio, ali...Boze moj, sta je tu je. Mislim da cu parirati ostalim ekipama, radujem se pocetku :)
A kakvo je stanje kod tebe? Verovatno pucas na visoko ove sezone? Kakvi su ti planovi?