BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bigfive
This Post:
22
294936.2 in reply to 294936.1
Date: 7/19/2018 7:40:44 PM
Overall Posts Rated:
134134
Zdravím,

jak už jsem avizoval, rozhodl jsem se kandidovat na trenéra naší reprezentace. Hlavním cílem je pochopitelně navázat na práci rozjetou pod velením vajnse a NO-15 a přivést tým k úspěchu. Tím je minimálně postup na MS, v lepším případě i zisk nějaké medaile. Skupina je určitě hratelná. Sice budeme čelit vicemistrům světa z Polska a Turecku, které nám dalo stopku minulou sezonu, ostatní soupeři by ale neměli promluvit do bojů o postup.

Vedle výsledkových ambicí bych také rád dořešil otázku, zda a popřípadě jakou vynechat generaci, lépe řečeno její trénink. Je asi nejvyšší čas, aby byli majitelé zasažených hráčů (pokud by to byli třeba ti v současné době 25letí) informováni.

Nyní ohledně personálií v nadcházející sezoně. Oproti té poslední na perimetru už nepočítám vůbec se Šáchou a pouze opravdu v krajní nouzi se Slezákem, šance by mohl dostávat Sokolík. Pod košem ztratí pozice Peroutka, alespoň na soupisce pro utkání by se ale objevovat měl, pokud ho nepotkají další pády. Na SF je to pro mě největší otázka, rád bych zakomponoval díky nejlepší OD a celkově vnějšku Menšíka, nejspíše na úkor Strachoty.

Co se týče dlouhodobého výhledu, u NT mám v plánu zůstat alespoň 2 období, pokud budou výsledky a chuť, tak samozřejmě déle, případně i být u budování nové generace po té „vynechané“.