Kako smo zaenkrat zadovoljni s potekom sezone?
Osebno sem nekako na "nikogaršnjem ozemlju", sem sicer varno v vrhu lestvice, vendar sem zaradi slabe koš razlike že pred časom obupal na avtomatsko uvrstitvijo v SKL (v tem primeru bi zmagal vse tekme) in sem se raje odločil pobrati še nekaj denarja v pokalu. Jutri imam zelo težko tekmo proti SKLjevcu, kjer so možnosti sicer bolj male, ampak predaje ni, enostavno grem v pokalu če se le da, vedno na nož. Ampak glede na to da na playu igram trenirance, nekih pravih možnosti verjetno ni, pričakujem poraz za 10-15 točk, če se ne zgodi kaj presenetljivega.
V ligi upam da mi rata obdržati 1. mesto v konferenci, da imam prednost domačega terena v končnici, bo pa za to treba še enkrat premagati Toppies (pa seveda merkat na preostalih tekmah, toda ko bom ven iz pokala bo to lažje.).
Skratka, dolgočasna sezona zaenkrat, trening nekako gre, vendar Volavec nikakor noče več preskakovati v zunanjih skillih kakor sem upal (seveda je visok igralec, ampak še vedno star "samo" 26, tako da sem pričakoval da bo do zdej pa vsaj enkrat preskočil - no, morda pa ta petek).
Srečno jutri vsem, ki ste še v pokalu
LP