Ok,aiziet jūriņā:) Dzīvoju Londonā nu jau labu laiciņu. Pēc tautības esmu latvietis,dzimis Rūjienā.
"BB" spēlēju tikai 3.sezonu. Sāku no Anglijas 3.līgas,katru sezonu uzvarot līgā un kāpjot augstāk. Tgd esmu EBBL. Pirmo sezonu izmantoju tikai sava kluba spēlētājus (bez ārzemniekiem) un savas basketbolista(exbasketbolista) zināšanas un spēles izpratni,rezultāts perfekts. Nākamajā sezonā sāku piepirkt klāt ārzemniekus,bet ne jau šādus tādus,bet pamatīgi izvērtējot viņu sniegumu un atbilstību manai treniņu programmai un spēles stilam,un tikai divus:)) Atkal rezultāts perfekts. Klubā izmantoju tikai divus taktiku veidus,jo mani spēlētāji ir atlasīti (uztrenēti) tieši spēciāli šīm spēļu taktikām. Esmu ātra,atklāta un rezultatīva basketbola piekritējs. Es strādāju ar komandu,ne vis ar atsevišķām zvaigznēm,pratu izveidot tieši saliedētu KOMANDU. Pēdejā sezonā līgā neviens no maniem spēlētājiem nebija starp līgas TOP10 spēlētājiem,bet mēs uzvarējām līgā. Es pat teiktu pārliecinoši uzvarējām,lai gan pirms "Playoff" spēlēm nebijām starp favorītiem:) Atkal nostrādāja pareizā taktika!!!
Šo divu sezonu laikā esam uzvarējuši daudzus,it kā teorētiski,spēcīgākus pretiniekus. Panākumu atslēga? Spēja sabalansēt treniņu uzdevumus ar spēles taktiku un spēlētāju potenciālu laukumā.
Esmu arī palīdzējis Anglijas izlases,nu jau bijušajam,menedžerim. Izlase ļoti strauji progresēja.
p.s. ir ļoti žēl noskatīties kā nīkuļo un mokās Latvijas izlase,tapēc piesaku savu kandidatūru uz Latvijas izlases menedžera posteni.
Paldies,ka uzklausījāt. Secinājumus izdariet paši. Ja ir kādi jautājumi,jautājiet,vienmēr laipni padalīšos pieredzē.
Ar c. Džibis.
Last edited by K.A.Jabbar jr. at 5/9/2008 4:27:00 AM