Končno nekdo, ki se je oglasil. Jah, malo sem razočaran nad sabo in nad vsemi nami, da nismo uspeli obuditi foruma :( mogoče pa je to cilj za naslednjo sezono, ki jo bom - tako kot je ze bozihno povedal - odigral v SKL! V končnico bodo tako moji varovanci lahko vstopili sproščeno, vendar to ne pomeni, da bomo tekme kar prepuščali tekmecem. Odigrali bomo korektno!
Kar se tiče favoritov, pa sem nekako sodimo: Super Celtics, Helios Suns, KK Violcni ter naša malenkost ;)
Pred končnico smo se okrepili z Američanom Aridanom Budejem. V ekipo prinaša preprotrebne izkušnje iz 1. ameriške lige, kar nam bo več kot koristilo v SKL. Žal pa se moramo posloviti od dolgoletnega člana in kapetan ekipe, Gian Luca Sartorija. Zmeraj je dal vse od sebe. Skupaj z Edvaldisom Kalvisom, s katerim smo se razšli na začetku sezone, je tvoril super centrski tandem, a žal samo borbenost ne bo dovolj za SKL. Kapetanski trak je že predal Stasysu Stojanasu, z brniškega letališča pa bo odletel ob 16:30. Navijači napovedujejo številčno spremstvo :)