Uuu, ambitnie
Nawet bardzo!
Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi
darkonza - biorąc pod uwagę, jak znowu odjechał stawce (również w BB), innych kandydatów nie ma co brać pod uwagę.
Jeśli szybka analiza PLK mnie nie myli, wyróżnienia za wynik ponad stan należą się Sztukerowi (PLK) i Zbikoowi (II liga).
Oskar dla najlepszego managera niższych lig
Barteqr - na III i IV ligach już się nie znam, więc najprościej mi nominować Barteqra za całokształt twórczości związanej z U21. Ludzie mogą na niego nie zwracać uwagi, ale bez jego wkładu w stworzenie bazy i skauting zrobilibyśmy o krok do tyłu.
Oskar Aktywista
Campos - niech ma za typerka, prowadzenie NT i na pocieszenie po pechowym sezonie!
Oskar Społecznik&Forumowicz
szewaa - niezależnie od tego, jaką ma się o nim opinię, ciężko zaprzeczyć tezie, że jest jednym z najbardziej aktywnych forumowiczów w naszym kraju.
Super Oskar
gooziec - oczywiście za medal w U21, za to, że jest jednym z najbardziej obiecujących menedżerów w Polsce, wkład w społeczność i wiele innych rzeczy. Mógłbym go równie dobrze nominować w paru innych kategoriach, ale chcę postawić na różnorodność
Najlepszy mecz
(104500442) - półfinał PLK, w którym zabrakło 1 punkta do sensacji. Prawdopodobnie pod względem BB-statów też zasłużyłby na to miano.
MVP sezonu
Igor Garboliński - ilu znacie graczy z SS10 powyżej 150? Albo inaczej, jest to jeden z niewielu zawodników, przy których bid na 8,5kk nie krzyczy ci w oczy "ciąć ten transfer!"
Wydarzenie sezonu
Medal U21-ki - czekaliśmy na niego dłużej niż na ponowną wygraną darkonzy w B3, i umykał nam w znacznie dramatyczniejszych okolicznościach, więc czuć znacznie większą radość, że go zdobyliśmy.
Bug sezonu
Bugi związane z nowymi opcjami hali. Było ich bardzo, bardzo dużo, a inni sensowni kandydaci pojawiają się w BB od wielu, wielu sezonów, więc "bug sezonu" nie byłby tu dobrym określeniem.
EDIT: Garboliński dostał bida na 9,5kk, doskoczył do SS10=152, a U21 ma już srebro. Nominacje się umacniają
Last edited by Siwy at 1/25/2019 3:45:22 PM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.