Pozdrav svima! :)
Vidim da jos uvek niko ne otvara novu temu, pa resih da ja to uradim i da vas ujedno pozdravim i predstavim se.. :P
Ja sam, zapravo, novi/stari clan ove lige, jer sam u 41. sezoni vec bio clan ove II.2 lige, ali sam te iste sezone i ispao nazad u trecu posto sam se vise fokusirao na kup i trening igraca (sezonu sam zavrsio sa samo 4 upisane pobede).. :) U ovu sezonu ulazim sa malo vise samopouzdanja i nadam se da na kraju mogu da zavrsim bar na tom sedmom mestu koje vodi u plejaut.. :D ..mada, bice tesko, konkurencija je bas jaka.. :P Osvrnuo bih se sada i na ostale timove iz lige, pa cu reci da sam se vec sastajao sa Desperadosima - sastali smo se u 39. sezoni u kupu kada sam ga pobedio, a nakon toga smo odigrali i prijateljski mec u 42. sezoni u kojem sam takodje zabelezio pobedu, medjutim, koliko vidim, sada ce biti daleko teze pobediti jer ima jako dobar tim.. :P Sa ekipom KK Buducnost Ivanjica imam 6 odigranih meceva iz kojih sam 5 puta izlazio kao pobednik (dva puta u ligi, jednom u kupu i dva puta u prijateljskim..a taj jedan poraz je u ligi)..radujem se novom susretu protiv ovog tima.. :) POROCI IVANJICE su bili clan ove lige i u toj 41. sezoni, tako da smo do sada odigrali taj jedan mec u kome me je on unistio sa 32 razlike, pa se nadam da ce ovog puta biti blazi.. :D Protiv Zekice takodje odigrani samo mecevi u toj 41. sezoni i, naravno, dva lagana poraza..a ne sumnjam da ce i ove sezone biti tako.. :D Protiv ekipe Panigale jos uvek nemam nijedan takmicarski mec, ali imam jednu pobedu iz prijateljskog meca od prosle sezone.. :) I, to bi bilo, to..sa ostalima nisam imao prilike, tako da, radujem se svakom narednom mecu.. :)
Zelim svima puno srece u ovoj sezoni i neka povrede zaobidju vase igrace! :) :P