Ajde da započnemo sa forumom za ovu sezonu :D Pozdrav svim menadžerima u ligi II.4 od novajlije iz KK Champions. :) Evo i da pokrenemo diskusiju po pitanju vaših ciljeva u ovoj sezoni i koga vidite kao favorita za ulazak u prvu ligu? :D Cilj moje ekipe kao novajlije i ekipe koja postoj jedvai nešto više od 6 meseci će naravno biti opstanak, a čini se da to neće biti lak zadatak i da sam upao u veoma izjednčenu i kvalitetnu ligu , a još kada vidim da u mojoj polovini su svi timovi od prošle sezone opstali, osim poslednjeg, naravno, a da je umesto tima koji se plasirao u prvu ligu stigao dojučerašnji prvoligaš, taj zadatak deluje još teže. Ali naravno nema odustajanja, borićemo se do poslednjeg kola pa ćemo videti. :D Što se tiče favorita za promociju, ne poznajem dovoljno ligu tako da ne znam koga bih izdvojio, posebno što je prvo kolo pokazalo da nas očekuje dosta ujednačenih utakmica u kojima će detalji odlučivati. Takođe ne znam ni kako timovi stoje sa finansijama i to će verovatno biti presudan faktor u trci za plasmanom u viši rang. Još jednom pozdrav od mene i da čujemo vaša očekivanja i mišljenja :D