Korzystając z uprawnień zapisanych w regułach wyborów zakładam ten topic :]
aha, musi być hasło wyborcze:
Roch (2528864) głosuje na hatchet'a !!!Co się tyczy mojej osoby.
W BB przez 2 sezony, czyli od początku. W pierwszym wygrana III liga, w drugim awans do play - off II ligi i niestety wtopa w 1 rundzie, wynikająca z ryzyka gry PICa. Natomiast w PP szło całkiem nieźle, odpadłem dopiero w ćwierćfinale z późniejszym zwycięzcą.
Kontakt z reprezentacją. W takim stopniu jakim wymagała tego praca scauta obrońców, która to funkcje pełnie niezmiennie od początku swojej przygody z BB. Czyli przez cały okres kadencji GM-Tripawa. To oczywiście daje mi olbrzymią wiedzę na temat potencjału naszych graczy na pozycjach SG/PG. A także informacje na temat obecnych ustawień większości graczy naszej kadry pod kontem treningu na przyszłość, którego celem jest przygotowanie naszych graczy do jak najlepszego prezentowania sie na boisku, przy grze dowolną taktyką.
Dlaczego startuje? Bo znam realia kadry i wiem co należy poprawić.
Nie będę stawiał przed sobą i reprezentacją żadnych celów.
Po pierwsze, najważniejsze w moim odczuciu jest niezmarnowanie tego co przez 2 sezony zrobił Tripaw dla kadry. Dalszy trening zawodników, wyszukiwanie lepszych graczy i rozbudowa baz scautów na każdej pozycji.
Po drugie, przy ciągłych zmianach silnika gry, wprowadzanych w czasie rozgrywek, niczego nie można przewidzieć. Czy nagle silnik nie uzna gry na PiCu przy lepszych statystykach za czynnik nie wystarczający do odniesienia zwycięstwa.
Co się zaś tyczy zawodników. Tak jak mówiłem wcześniej. Mam zamiar kontynuować prace obecnego selekcjonera, to oznacza, że przedmiotem mojego zainteresowani będą gracze 18 - 21 lat i to na nich opierać się będzie kadra.
Oczywiście w miarę możliwości chciałbym aby zawodnicy z odpowiednimi umiejętnościami trafiali to klubów, których prezesi są gotowi poświęcić się dla kadry - częste zmiany treningów w zależności od potrzeb.
Last edited by hatchet at 5/11/2008 11:33:06 AM