Коначно нађох времена да се обратим нашој ББ заједници после избора на место селектора младе репрезентације.
Било је малих потешкоћа око преузимања базе скаутираних играча,али је то сада хвала Богу решено.Диск је био солидно запуштен,па сам се највише тиме бавио последња два дана,макар екипу У21 да средим пре почетка европског првенства у Пољској,екипа као екипа није лоша али није ни сјајна баш,али то је што је за сада,борићемо се свим силама да прођемо групу,која није толико тешка,али опет има и добрих екипа ту.
Данас је меч са Луксембургом,једна лагана текма за загревање наших момака,очекујемо лагану победу

Што се тиче скаутинг тима радимо још на томе,неки менаџери су се већ прикључили,па овом прилико позивам све који су заинтересовани нека се јаве,не делим тешке задатке

Искрено и ја сам увек био мањка храбрости да се пријавим за тако нешто,али мислим да је сада била иделна ситуација да се мало продрма наша заједница,да се јаве нови менаџери пуни ентузијазма...Надам се добром раду и успешној сарадњи како са скаутима тако и са власницима потецијалних(или већ акутелних)репрезентативаца!
Да вратимо Србију у сам крем Базербитера!