Evet BB-Sports kanalı izleyicileri, 49. sezonun açılış röportajları devam ediyor. Müdavimimiz KIDISPOR koçu ile birlikteyiz. Evet hocam söz sizde.
-??? La olum zaten her röportajda ben konuşuyorum, sen sadece ağzımın içine doğru mikrofon tutmaktan başka birşey yapmıyon! Bari usulen bir soru sorarak başlasaydın!.. Neyse! Biz de Jammers gibi yeni sezona yeni dedelerle başlıyoruz. Dedelerden birinde tansiyon sorunu çıktığı için lig başlamadan geri postaladık mecburen. Adam daha ilk antrenmanda yığıldı kaldı salonun ortasına. Eleman Rus olduğu için telefona Google translate yüklemiştim. Hemen sordum "ты болен?" diye. O da "мое кровяное" diye yanıtladı. Valla ne sordum, o da ne diye yanıtladı hala tam bilmiyorum. Ben ona Google Translate'in abidik gubidik çevirisi yüzünden küfür filan mı ettim, o da bana küfürle mi karşılık verdi hala gizemini koruyor ama bizim kulüp doktoru, abi bunun tansiyonu var galiba deyince "getti paracıklar" dedim içimden.
-Siz kirli çıkısınızdır hocam! Size dokunmaz.
- Ya sabır!
-Öhömm, neyse konumuza dönelim. Yeni sezon beklentileriniz nelerdir?
- Valla 5. sıra benim olsun, 1 milyon borcum olsun razıyım şimdiden. Gelenler, gidenleri aratacak gibi görünüyor. Gerçi küme düşeceksek de bunun Kobe Bryant sezonunda olmasını tercih ederim tabi. Bu arada Kazımcığıma da teşekkürler. BB'nin eskilerinden olduğum için teveccüh gösterip bu sezonu Kobe Bryant sezonu ilan edelim mi diye bana sordu. Ben de BB ihtiyar Heyeti temsilcisi olarak çok mutlu oldum tabi bu teveccüh karşısında.
-Hocam röportaj için teşekkürler. Sezon içinde yeni röportajlarda görüşmek üzere sevgili izleyiciler. Söz merkez stüdyolarımızda.