Καλή αρχή στην ανανεωμένη, λοιπόν, ομάδα σου, να φανταστώ είσαι μαθηματικός έτσι;
Έχω υπάρξει και φοιτητής Μαθηματικού αχαχ.
Τώρα είμαι πολυτεχνείο, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και με το καλό του χρόνου πτυχιούχος.
Τρέφω μεγάλη αγάπη για την ιστορία των μαθηματικών και της επιστήμης γενικότερα γι αυτό και τα ονόματα χαχαχ. Αλλά η αλήθεια είναι, πως δεν είχα σκοπό να τα βάλω, θα έβαζα το μέρος απο όπου είμαι σαν όνομα ομάδας και όλα καλά. Ωστόσο σκέφτηκα, πρώτον κάνω τη πλάκα μου οπότε θα είναι fun να το συνδιάσω, και δεύτερον αν καταφέρω και κάνω 2-3 ανθρώπους να διαβάσουν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και έρθουν πιο κοντά στην επιστήμη, είναι σίγουρα καλύτερο απο το να μάθουν για ακόμα ένα χωριό στην Ελλάδα χαχαχ.
Και εμένα, ξεκάθαρα, ο στόχος είναι η παραμονή. Δυστυχώς η προπόνηση λογικά δεν θα μου βγει όπως έβγαινε στην τέταρτη κατηγορία σε 3 παίχτες, αλλά κάτι πρέπει να θυσιάσουμε. Εγώ αν και είχα, θαρρώ, την καλύτερη ομάδα στον όμιλο, δυστυχώς έπεσα στο λάθος να βάλω τον βασικό μου PG, και αστέρα της ομάδας, να πάρει χρόνο συμμετοχής (για να κλείσει το 48+ της προπόνησης) σε φιλικό πριν τον ημιτελικό και τραυματίστηκε. Έτσι ηττήθηκα μιας και δεν μπόρεσα να καλύψω την απώλεια του, αλλά ανέβηκα στους υπόλοιπους 16 που ανεβαίνουν ως οι καλύτερες ομάδες, μιας και είχα 22-0 ρεκορ αγώνων.
Το δύσκολο κομμάτι βέβαια, τώρα, είναι η προσαρμογή στην τρίτη κατηγορία, μιας και η διαφορά με την IV είναι χαοτική, τουλάχιστον όσον αφορά την διατήρηση δυνάμεων, ενθουσιασμού, αγωνιστικής κατάστασης κτλπ.