Norėjau rašyti kad visai neaišku dar ir patekimas spręsis paskutinėse varžybose tarp manęs ir kiaulių robotų. Bet permečiau tavo grafiką, tai dar niekas neįvyko, bet jau reikėtų linkėti sekmės kritimuose, ir tikėtis kad altras šią savaitę nieko neužsipirks, tada sėkmės varžybose nebereikėtų
Aišku dar galiu nepatekti jei susivarysiu, bet jei kitos konf. 7 vieta nesistiprins reiks entuziazmą kaupti playoffams ir rizikuoti į juos nepatekti dėl to
Šiaip tikrai įdomi konferencija, stipriausia iš visų kitų II lygų. Įdomu kaip su finansais sekasi kaip kam, gal kitą sezoną kažkas sugalvos taupytis, jei ne, tai kilti iki LBBL gali būti ypač sunku ir įdomu.
Pas mane įdomi situacija su žaidėjais gavosi, prieš gerą mėnesį pakrito žiauriai skilai, bet dabar tokie visi ant pakenčiamumo ribos, nusipirkau pastiprinimą kai proga buvo, bet senų atleisti dar nedrįstu, nes stengiasi, skilus palaiko, nė 1 dropo mėnesį laiko, nors jei nors vienas iš 3-4 žaidėjų dropintų skilą iškart keliautų laisvu agentu...
Kaip tavo žaidėjai treniruojasi? Maniškiai po 4 IS upus gavo jau, 5 tikiuosi sezono gale arba naujo pradžioje
P.S:
Mažiau gert reik man, nedašuto kad pats gi lošiu prieš 5 ir 6 vietas, tai greičiausiai mes dėl 3-4 kaposimės, na, nebent aš abudu pralošiu
Last edited by Vilkai [LTU NT] at 8/15/2020 2:32:18 PM