Mano vardas BB-Mark ir aš esu vienas iš BuzzerBeater steigėjų. Norėjau pabandyti būti kiek aktyvesnis šalių forumuose ir džiaugiuosi galėdamas atstovauti BB lietuvių bendruomenei.
Sukūriau šią temą, kad galėčiau geriau bendrauti su jumis, kaip oficialus BB ryšininkas Lietuvoje, tad pasistengsiu kaip galima dažniau čia apsilankyti ir atsakyti į jums rūpimus klausimus. Deja, nekalbu lietuviškai, todėl greičiausiai rašysiu angliškai. Jei atsirastų galintis padėti verčiant mano žinutes (įskaitant ir šią), būčiau
labai dėkingas.
Kuo didesnę bendruomenę čia turėsime, tuo įdomiau bus mums visiems. Norėčiau paprašyti jūsų pagalbos plečiant Lietuvos bendruomenę. Turiu keletą pasiūlymų:
- Jei žinote didelių krepšinio arba sporto forumų, ar esate ten aktyvūs, norėtume juos žinoti. Jei žinote puslapių, su kuriais galėtume bendradarbiauti (ar netgi patys tokį turite), praneškite. Nesenai, GM-ZyZla pastangų dėka, pradėjome bendradarbiauti su lietuvišku forumu. Apsikeitėme reklamomis, forume buvo sukurtas specialus BuzzerBeater aplankas. Viso to rezultatas - pirmą savaitę prisiregistravo virš 500 naujų vartotojų.
- Davėme interviu vietinei žiniasklaidai ir esame patenkinti tokiu reklamavimosi būdu. Jei turite ryšių su vietiniais ar visos šalies laikraščiais, žurnalais, su kitokio pobūdžio žiniasklaidos priemonėmis, galime duoti visiškai nemokamą interviu.
- Jei turite išradingų idėjų apie tai, ką dar galėtume padaryti, galite jas išsakyti.
Jei yra nusiskundimų būdingų tik Lietuvai, praneškite. Pavyzdžiui, nesenai sužinojome, jog Serbijos žaidėjai negalėjo atsiskaitinėti už rėmėją per PayPal.
Galiausiai, turėjome keletą nusiskundimų dėl banner ads pasirodymo. Šie ads gaunami iš keitimosi tinklo, todėl daugumoje šalių juos sunku kontroliuoti ir pritaikyti tinkamai auditorijai. Jei žinote bendrovių, kurios nori reklamuotis BuzzerBeater, mes mielai sutiktumėme jums už tai sumokėti.
Ačiū už jūsų pagalbą. Lietuva turi vieną iš didžiausių bendruomenių, ir aš norėčiau toliau matyti ją augančią!