BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > BuzzerBeater Çılgınlığı hk.

BuzzerBeater Çılgınlığı hk.

Set priority
Show messages by
From: brsulun
This Post:
00
310954.1
Date: 6/30/2021 3:28:46 AM
Overall Posts Rated:
33
Oyun klavuzundaki çeviriden tam anlayamadım. Ben şuan eleme evresindemi oluyorum ? Burda tam olarak nasıl bir formatın içindeyim ? şuan gruptamıyım? yada tek maçlı elemine sistem midir ? bu maçı yenilirsem mesela başka bir maçta şansım olacak mı ? son 64 e kalınca ne oluyor mesela ? O zamanda kendi torbamdaki rakipler ile mi oynayacağım yoksa tüm torbaların dahil olacağı sistemde mi bulunacağım ?

Kısacası turnuvanın gidişatını , formatını detaylı bir şekilde açıklayacak olan var mı?

Teşekkürler

Last edited by brsulun at 6/30/2021 7:49:25 AM

This Post:
11
310954.2 in reply to 310954.1
Date: 6/30/2021 4:05:54 AM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
120120
Oyun klavuzundaki çeviriden tam anlayamadım. Ben şuan eleme evresindemi oluyorum ? Burda tam olarak nasıl bir formatın içindemiyim ? şuan gruptamıyım? yada tek maçlı elemine sistem midir ? bu maçı yenilirsem mesela başka bir maçta şansım olacak mı ? son 64 e kalınca ne oluyor mesela ? O zamanda kendi torbamdaki rakipler ile mi oynayacağım yoksa tüm torbaların dahil olacağı sistemde mi bulunacağım ?

Kısacası turnuvanın gidişatını , formatını detaylı bir şekilde açıklayacak olan var mı?

Teşekkürler

Benim anladığım şu şekilde
İlk önce kendi torbandaki takımlarla 7 tane grup aşaması oynuyorsun
İsviçre sistemine göre yani her maç sonunda sistem sana senin galibiyet sayına göre takım atayacak kura şansı olmasın diye 5 maç 4 g de isen 4 g ile oynuyorsun yani
Sonra da kendi grubunda ki 64 takımla tek maç kupa usulü oynuyorsun öyle gidiyor

Bir de antreman dakikası form etkilemiyor anladığım kadarıyla (bundan emin olan varsa iyi olur)

This Post:
22
310954.3 in reply to 310954.2
Date: 6/30/2021 5:15:19 PM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
264264
Çeviriyi biraz düzenlemem gerekiyor sanırım İlk çeviriyi yaparken formatı tam belli değildi şimdi daha net yapabilirim fakat henrynin tüm söyledikleri doğru.

Evet antreman dakikası form sakatlık yok. Önce ona cevap vermiş olayım.

İlk olarak 14 torbalı bir sistem var. Profilinde BBÇ Torbadan görebilirsin kaçıncıda olduğunu.
İlk aşamada 7 maç kesin yapıyorsun, ilk rakibinden sonra kiminle oynayacağın galibiyet sayılarına göre belirli olacak.

Buradan grubunu görebilirsin :

(https://www.buzzerbeater.com/country/bbm.aspx)

Son 64ten sonra diğer gruplara bulaşmadan kendi grubundan birinci çıkana kadar devam ediyor. Yani 14 adet şampiyon çıkacak. Sanırım bu 14 takımda BEİ ye geçmiş olacak otomatik olarak. (Burası net değil)

Bu arada "Çılgınlığı" ismininde nereden geldiğini açıklayayım. NCAA de mart ayında "March Madness" adlandırdıkları bir 68 takımlı turnuva var. NCAA sistemi baya farklı şimdi oraya girmeyeyim.
Başka sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

This Post:
11
310954.4 in reply to 310954.3
Date: 6/30/2021 5:29:05 PM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
264264
Kılavuzu biraz daha düzenledim, umarım yardımcı olacaktır.