Καλησπέρα και πάλι από εμένα! Δυστυχώς δε βλέπω καθόλου ενεργό το φόρουμ, προφανώς κατανοώ ότι ο χρόνος όλων είναι πολύτιμος αλλά θα ήταν ωραία να αναλύαμε μερικά πράγματα σχετικά με το παιχνίδι. Επιπλέον, βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ είστε (πολύ) παλιοί στο παιχνίδι, επομένως θεωρώ ότι το έχετε φάει με το κουτάλι.
Όσο για εμένα, δεν είμαι όσο νέος δείχνει το team history, καθώς έπαιζα από τη σεζόν 13 έως και την 42 όπου κάπου έχασα το ενδιαφέρον μου καθότι είχα ανέβει 2 φορές στην ΙΙ όπου έπεφτα στο καπάκι.
Μετέπειτα το ξαναβρήκα (το ενδιαφέρον!) και μάλιστα με το παραπάνω και αποφάσισα να ανέβω όσο πιο ψηλά μπορώ (και να μείνω και λιγάκι φυσικά).
Με τους προηγούμενους Ktiniatrous λοιπόν, είχα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Xeftilaiko και τον Great Alexander στην σεζόν 28 παρακαλώ και στην ΙΙ.2. Μερικές σεζόν μετά (35 για την ακρίβεια) συνάντησα τον Peristeri Lakers στην ΙΙ.3, όπου και πάλι λιγοψύχισα και έπεσα κατευθείαν. Ένας ακόμη γνώριμος είναι ο ΡΟΜ με τον οποίο βρέθηκα μαζί στην ΙΙΙ.3 για μία μονάχα σεζόν, καθότι μετά ανέβηκε τρένο.
Αυτά από εμένα, σας κούρασα (πείτε το, δεν θα το πάρω κατάκαρδα!)
Ps. Η φετινή πορεία της ομάδας μου είναι ονειρεμένη, ας ελπίσουμε να μην ξυπνήσει ο θεός