''İLK GÜN GİBİ, AYNI HEYECAN İLE.''Merhaba,
Saygıdeğer hoca dostlarım, herkese iyi oyunlar. U-21 Milli Takımımızın hocalık görevine talip olduğumu sizlere duyurmak istiyorum. Daha önce 34, 35, 38 ve 39. Sezonlar U-21 Milli Takımızın başında bu kutsal hocalık görevini icra ettim. Bunların dışında çeşitli hocalarımın döneminde scoutlık yaptım. Oyunun köklü menajerlerden biri olarak 2009 yılından beri aktif olarak oynamaktayım. Yine çeşitli dönemlerde U-21 ve A Milli takımlarımız için oyuncular yetiştirdim. Bunun son örneklerinden biri de Milli takımızın geçmiş dönem oyuncularından ve yeni Milli Takımımızdan emekliliği kazanmış kısalarından biri olan Cengizhan Sakin'dir.
(43250540) Mevcut kadromda da şu an Milli Takımımız için 2 adet oyuncu yetiştirmekteyim; Daver Berkay
(49018642) ve Muhteşem Tümer
(48805234).
Seçilmem halinde kendi ekibimle görev dağılımını hızlı bir şekilde yapıp öncelikle A Milli Takımımız daha sonra U-21 Milli Takımımız için özveriyle çalışıp ülkemiz için faydalı olacak tüm gençlerin sahiplerine ulaşarak gerekli tavsiyelerle maksimum fayda sağlamaya çalışacağız.
Ekibimdeki hoca arkadaşlarım;
harunşimşek - yigidospor
(25716)T-Mac1 - Çevik Adamlar Basketbol
(70343)rayoma - DarkNight38
(25766)Kadir Özgür - Afyon Bld Gençlik
(71829)Birkaç hocam ile daha görüşme halindeyiz, onlar da ekibe dahil olabilirler.
Oy veren, vermeyen her hoca dostuma çok teşekkür ediyorum, herkese iyi oyunlar ve sağlıklı günler diliyorum.