Pa začnimo novo poglavje v ligi II.1 :)
Sami lahko damo še eno kljukico k pravkar končani sezoni, dosegli smo vse zastavljene cilje in še več. Pokazali smo konkurenčnost v finala, a si lige SKL nismo želeli, kar pa, kot sem že povedal, malce obžalujem.
V novo sezono vstopamo v nekoliko spremenjeni postavi, lahko bi rekli, da malce slabši, a zato nič manj ambiciozno. Videli bomo kako se bo sezona odvijala, zaenkrat je cilj končnica. Največjo konkurenco bo to pot najverjetneje spet predstavljala stara znanka, Postojna, saj se bodo bojda še krepili. Zelo močno jedro ima Pepy team, za katerega pa se trenutno ne ve, kam se bo usmeril: v popolno razprodajo, ali bo svojim 3 zvezdnikom dodal še boljše role playerje, ki že sedaj niso bili slabi. S kakšnimi okrepitvami bi znali glavni pretendenti za (vsaj) finale postati tudi Lenart Sunsi in prišleki Croatons. Iz druge vrste bosta napadala vedno neugodna Suzuki Team in Radanje, zadnje mesto pa je trenutno kar rezervirano za Šalamence, ki razprodajajo ekipo. Vseeno znajo s kakšno pravo okrepitvijo hitro spet priti na "prava" pota.
Tudi na Vzhodu je konkurenca kar zgoščena, negativno izstopajo le Detsroyerji iz Sušaka. Težko in nehvaležno je karkoli napovedovati, saj izgledajo vsi zelo močno hkrati pa je večina ekip novih. Zaenkrat pa na papirju najbolje izgledajo pri kk mm. Edward Eller bo še enkrat več poizkušal ponesti ekipo Frayersov do končnice, a čas ni več na njegovi strani. Na papiru jim bodo parirali Verdunci in M&M team, čim boljši položaj si bosta skušali priboriti tudi Mrežca in Teorija, pri kateri pa jedro ekipe počasi lovijo leta. Največja uganka je Paćo, ki je ekipo razprodala in že išče nove igralce.
Liga je še boljša kot v lanski sezoni, boj za prestol bo krvav. In čeprav je bil odmor kratek, se na novo sezono že intenzivno pripravljamo. V preteklem tednu smo uigravali nekaj standardnih akcij, tekom sezone bomo skušali vpeljati še nekaj novih. Na današnji tekmi sem že videl nekaj dobrih stvari, a so to le zametki. Še vedno pa delamo preveč osebnih napak in si premalo delimo žogo. Nekaj igralcev tudi ni še najbolje fizično pripravljenih in upam, da se bo to težavo odpravilo. Zaenkrat me veseli predvsem dejstvo, da smo vsi zdravi in pa dobra kemija, ki jo ekipa premore.
Last edited by KOMET123 at 1/13/2022 3:14:32 PM