Salut tuturor!
Maine avem meci si sper ca nu exista probleme, sper la o victorie usoara cu entuziasm putin. anyway, avem un MARE DEFICIT pe PG. am scoutat toata Romania + echipele de Utopia ale noastre si nimic. ducem o lipsa majora de passing si asta s-a simtit si meciul trecut. Daca aveti/stiti vreun jucator decent cu passing minim 11/12, astept un mesaj de la voi. Este posibil ca dupa peste 100 de echipe verificate sa imi fi scapat si de asta va cer ajutorul. Pentru cei care antreneaza jucatori de exterior, nu neglijati passingul si OD. Degeaba are js 19 daca are OD 6. nu e jucabil, va sta pe bara. La fel si cu passingul. Pe PG e vital, pe alte pozitii se mai iarta, e altceva, dar pe pg.... lipsa grava. Si e greu. e greu sa n-am PG in echipa cu passing mai mare de 9.
cei ce au jucatori de 20 de ani la antrenament acum, jucatori de exterior, astept de la voi un BB Mail cu ce antrenati si cu un copy paste la skills. (jucatori potenti, va rog, nu OSP 50) Cu o parte deja am vorbit si am stabilit anumite aspecte, dar m-ar ajuta foarte mult daca mi-ati scrie si voi ca sa evitam aceasta problema la anul, si anume lipsa de PA.
Atat voiam sa spun, ne auzim cu update maine dupa meci.
Salutare!