Postovanje svima!,
Posto sam prvi put clan Prve lige, resio sam da bas ja pokrenem novu temu na forumu i da se predstavim svima vama. :)
BuzzerBeater igram jos od 22. sezone, dakle, skoro 10 i po godina. Kao najveci uspeh u dosadasnjem igranju ove igre bih izdvojio finale kupa od pre dve sezone kada mi je
predrag83 objasnio da jos uvek nisam dorastao tako velikom trofeju (
(123239053)). :D
Naravno, tu je i osvajanje druge lige u prosloj sezoni (
(124680473) (124680474)) i par finala pre toga.. :)
Ono sto bih posebno izdvojio je to sto je moj igrac
(49303348) ovog ponedeljka debitovao za A tim nase reprezentacije i to je ono na sta sam posebno ponosan.
Sto se tice ocekivanja od ove sezone, rezultat mi nikako nije u prvom planu, vec sve karte bacam na dalji razvoj
(49303348) i
(49601680) u nadi da ce u buducnosti postati okosnica nase reprezentacije i mozda Srbiji doneti neku od dugo cekanih medalja sa velikih takmicenja. :)
Protiv vecine vas sam vec igrao.. Protiv nekih imam pozitivan skor, protiv nekih negativan, a tu bih ponovo spomenuo ekipu
(100607) protiv koje sam ostvario pobedu jos u nasem prvom susretu davne 2015-e godine, a nakon toga zaredjao 12 poraza.. :D
Drago mi je i sto cu po prvi put imati priliku da odigram meceve protiv naseg najtrofejnijeg tima
(42729).. :) ..njegov tim sam jos od samog pocetka najvise postovao i divio se njegovim rezultatima.. :) ..mozda je to delom i zbog toga sto sam i sam veliki fan Tolkina.. :P
Jos jednom, veliki pozdrav za sve i puno srece u ovoj sezoni! :)
P.S. Nadam se da ce srpski forumi makar malo zivnuti jer pamtim dane kada sam pri svakom ulasku na BB citao po dvadesetak novih poruka.. :P
Last edited by Bjesomucni at 5/19/2023 8:12:20 AM