Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks.
Salutare. Îmi expun și eu părerea. În primul rând, Rareș, ai început prin a spune faptul că vei prezenta argumente pentru tine, dar doar ai atacat competitorul. Mai rău ți-ai făcut, părerea mea.
Expresia "controlat manageri" e nefericită, în cel mai bun caz.
2. Ai mai menționat undeva că nu aveai jucători U21 care să fie titulari D2. Aș contrazice aici. Nivelul D2 la noi e oricum foarte slab, în afară de 2-3 echipe care își doresc promovarea, nici măcar atâtea dacă un manager consideră că nu are concurență. Nivelul jucătorilor U21 de anul trecut mi s-a părut chiar decent, din ce am putut observa pe TL și chiar ce am antrenat și eu. Au fost și sezoane mai bune, dar și mai rele, dpdv al valorii lotului.
3. Expresia cu 6-7 sezoane necesare pentru performanță e eronată. Când vorbim de U21, vorbim de un ciclu de 3 ani. U21 n-are nicio legătură cu NT. Ba chiar dacă te hotărăști să antrenezi un jucător pe NT, s-ar putea să fie aproape inutil pentru U21, încât trainingul nu se pupă.
4. Îmi permit să spun că am idee despre ambii colegi care candidează, așa că am votat persoana pe care o consider mai potrivită
Succes amândurora and keep it fair play.
Last edited by Jimmy Jump at 8/26/2023 11:49:37 AM