Hi, candidates.
Because we have a candidate from outside I will write my questions in English.
1. Do you like 3-2 zone and what players do you need in order it will be successful as a team main defence?
2. What do you think about "blockers"?
3. Zone 4+1 outside and 4+1 inside.
Could be that interesting to use in U-21?
4. Should we think about U-21 needs when we train players with potential 10-11 or they are just for NT?
5. How to motivate managers to train for U-21.
Thank you in advance.
а відповідати можна не агліцькою?
1. тренер не повинен любити чи ненавідити якусь одну тактику. він повинен розуміти як працюють усі тактики і використовувати їх в залежності від наявних гравців та суперника
2. цікавий тип гравця. не панацея для команди, але гарному гравцю завжди знайдеться місце
3. не думаю. в мене ці тактики працювали, коли в суперника є один гравець, який на голову кращий за інших. в збірних таке майже не буває
4. я вважаю що завжди можна. хтось в нас був, тренували великого в націоналку і в молодіжки він грав як РЗ. якщо це вінгер, то пів сезону виділити на тренування захисту - також можливо. тобто тренуємо такого гравця за планом у дорослу збірну. якщо у 20 років гравець має шанси на молодіжку то виділити пів сезону на тренування за-для молодіжки - це, імхо, не велика втрата
5. ооооо... насправді - ніяк. якщо менеджер не хоче - то його ніяк не смотивувати. якщо в нього є зацікавленність - то не потрібно мотивувати