мдя... початок турніру... м'яко кажучі розчарування...
бельгія. півфіналіст чемпіонату світу попереднього сезону. не знаю що за склад був в них два попередніх сезони. цього сезону в них є пара гарних великих 59к та 41к. далі 24к, 23к, 22к, 18. з них усіх лише один у формі 8, 41к, в усіх інших 7. малі 28к, 24к, 22к, 21к. тут з формою краще. попереднього сезону майже усі ігри вони грали карусель чи рнг та 3-2. щось це мені нагадує... не бачу щоб цього сезону щось в них змінилося, особливо враховуючі форму великих цього тижня. тому в нас легке 3-2. це рішення і так дуже легке, але з урахуванням складу, форми та історії суперникаа - ще легше. подумаю ще на рахунок вгадайки.в нас форма досить непогана. навіть павлюк у формі 8. єдино що, з тріки центрів лише один у 8. таким чином стартовий склад вишневецький-парнагян-левіцький-павлюк-портвенко. і кого брати на запас великим це також не проблема. а ось яких маленьких брати... хто є у формі: 20 річний птащук, біба/суркіс (когось з них на РЗ потрібно взяти), шірко, кісіль, караульний, кудріцький, дуднік (20 років). плюс ще пара гравців які трохи краще, але не у формі. вільних місць цього сезону в нас не буде )) цього разу взяв птащука, кудріцького, бібу. і ще коваль є. це ті, хто будуть підмінять наших малих. залишилося обрати що грати в атаці. з павлюком можна зіграти і внутрішню тактику. але все ж таки вирішив трохи відійти від щита - прінстон
що я забув зробити вчора ввечері коли писав прев'ю та ставив склад? правильно, поставити вгадайку... хотів же... потрібно було відразу ставити, а не "подумаю ще"...
першу чверть відіграли гарно. +6 з дуже гарною грою в захисті. в другій чверті захист пропав, втрати, але хоч забили стільки ж. при чому за 2:40 до кінця ми вели 45:30, а закінчили половину 45:39... в третій чверті бельгійці вперше за гру вийшли впереде, але тут вже ми відповили ривком 14:2 за останні 4:24 хвилини. ітого +11, які зберігалися десь 5 хвилин. за 8:24 до кінця рахунок був 74:63. закінчилась гра 78:80... за цей час ми забили 2/20... парнагян 0/2, левіцький 1/5, вішневецький 0/7, ковал 0/1, павлюк 1/4, портвенко 0/1. до цього в нас був 41% влучань. висновок цієї гри очевидний, але запізний... це те, на що я не звернув уваги ні при підготовці до гри, ні протягом цілого попереднього сезону, хоча зазвичай звертаю на це увагу
якщо не брати до уваги останні 8 хвилин гри, то єдиний гравець до кого є претензії це павлюк. 25% результативності це не те, що від нього очікувалося. і зазвичай він за збірну грав набагато краще. не зважди достатньо активно, але результативно. і доречі, він єдиний хто в останні хвилини не зіграв гріше - тіж самі 25%. звісно, якби я знав, що він зіграє нижче своїх можливостей, то не ставив би його. але апріорі все рівно вважаю, що його атакувальні навички у кращій формі проти рівної за силою командою це краще для команди ніж другий захисний великий у складі
дуже прикра поразка, яка дуже ускладнює шанси на вихід. якщо раніше думалось що буде гарно, якщо хтось нав'яже боротьбу угорцям, то зараз мабуть краще щоб в угорців було 7/0, та щоб бельгія ще десь програла
інші ішри групи. чорногорія на більшому настрої здолала люксембург. швейцарія розібралася з мальтою показавши рейтинги рівні до наших. угорці на більшому настрої(!) обіграли португалію +23. в португалії рейтинги атаки трошки гірші, в угорців кращі. доречі, в португалії найвища зарплатня 25к і це малий, великі меньше за 20к... цікаво...
цікаві результати інших груп: андора обіграла литву +4 мотсом на пік з повною вгадайкою. і це мабуть єдиний несподіваний результат