Dzisiaj trochę wcześniej i wszystko za jednym razem, bo niestety siła wyższa wyrywa mnie od kompa (ach te kobiety:)) i nie wiem kiedy wrócę, no ale na meczu będę.
Canada
NT Ranking: 7 pozycja
Użytkownicy: 122
Sezon: 5
Menager: uflorin (Mistrzostwo: III.13, II.3)
No cóż nasze szanse w tym meczu są praktycznie żadne, zwłaszcza że nie mam zamiaru odsłaniać się za bardzo przed naszymi kolejnymi rywalami, zwłaszcza Danią no ale zawsze lepiej przegrać z lepszym od siebie.
Zagramy tak:
(http://img383.imageshack.us/my.php?image=kanadakf6.jpg), w ataku Princeton, może dzięki maksymalnemu zwolnieniu gry uda się nie przegrać za wysoko, a kto wie może nasi zmiennicy z poprzednich spotkań udowodnią mi, że złym menadżerem jestem i to oni powinni od początku eliminacji być w wyjściowej piątce. W obronie 2-3 - powiedzmy, że dla sprawdzenia kilku opcji pod przyszłe mecze. Zupełnie serio to skład ustawiłem w środę i nie pamiętam czemu tak gramy w defie, pewnie poprzedziła to jakaś analiza;). A tak całkiem serio to plan jest taki żeby sprawdzić czy wolna taktyka da nam szanse na mniejszą porażkę z Hiszpanią, pewnie nie;).
W innych meczach naszej grupy niepokonani Czesi spotkają się z Irlandią (wszyscy mam nadzieję wspieramy Irlandię w tym meczu:)), Dania z Cyprem, a Hiszpania z Macedonią.
Jak co tydzień nowa kolejka typera
(30739.49), sprawy związane z reprezentacją znajdziecie tutaj:
(30934.1) . I jeszcze raz wielkie PRZEPRASZAM za zamieszanie z miejscem rozgrywania sparingu niestety nawet na forum NT nikt nie wiedział o tym, że pole z wyznaczaniem konkretnej areny już nie działa. W zamian postaram się na jeden mecz sparingowy zaraz po ME powołać jakiegoś zawodnika LA-Przemka.