Myślę, że czas przejść do osobnego wątku. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby na non-bb, ale tu jest więcej osób (czytaj - tam nie ma nikogo), więc może będzie jakiś odzew.
1. Pytanie o nazwę strony - na razie napisałem BBinfo, tak orientacyjnie
2. Skupiamy się ostatecznie na poradniku, czy też rozszerzamy to trochę o inne możliwości.
3. Co ma w nim się znaleźć? Proponuję:
a) nowości, komunikaty o tym, co nowego pojawiło się na stronie lub też ciekawostki z BB, rzeczy ważne dla społeczności itp.
b) dział kontakt, twórcy, redaktorzy itp. - wiadomo
c) reprezentacja - plany trenerskie (jeśli al_said będzie miał chwilę), komentarze meczy czy też prognozy dotyczące mistrzostw, poszczególnych spotkań (gdyby chciał ktoś prowadzić, byłoby super), wyniki meczy. Do tego ranking krajów (a przynajmniej czołówki + nasza repra). Informacje o zawodnikach grających w NT. Może dział skautów NT - można by wymienić z nazwiska i klubu danych graczy + pensja, może jeszcze jakieś informacje.
d) wywiady - jakby znalazł się ktoś z zacięciem dziennikarskim. Możliwości jest wiele, wywiady z selekcjonerami, mistrzami, zdobywcami pucharu, taktykami itp.
e) poradnik - w częściach (jak się da)
f) puchar polski, b3, ekstraklasa - gdyby byliby chętni do redagowania, to można zrobić różne podmenu z prognozami, tabelami, wynikami itp.
g) ew. jakiś faq z pytań, które najczęściej pojawiają się na forum
4. Jakieś propozycje odnośnie wyglądu strony lub kolorystyki?
5. Jak tam Astarotte idzie zbieranie materiałów?
PS. Właśnie zauważyłem, że BB ma swoje małe wiki -
http://en.wikipedia.org/wiki/Buzzerbeater.