BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Atkrintamosios

Atkrintamosios

Set priority
Show messages by
From: Marko
This Post:
00
39001.1
Date: 7/14/2008 4:23:24 PM
Overall Posts Rated:
77
sveiki, noreciau suzinoti, ar duoda pinigu uz atkrintamasias varzybas ir kokia ten sistema si sezona bus? mots'int nebebus galima? aciu ;)

From: Marko

This Post:
00
39001.3 in reply to 39001.2
Date: 7/14/2008 4:31:07 PM
Overall Posts Rated:
77
Playoff'uose nekirs entuziazmas, jei desi mots? taip speju..

This Post:
00
39001.5 in reply to 39001.4
Date: 7/14/2008 5:13:15 PM
Overall Posts Rated:
00
na kadangi as visalaik bunu atkrintamosiose, tai tiek pasakysiu, bapkes kaip uz paprastas varzybas, jokiu TV nebuna.

From: Melagis

This Post:
00
39001.6 in reply to 39001.4
Date: 7/14/2008 5:45:20 PM
Overall Posts Rated:
2929
Kas cia per do pievos su tais pic mots? Praeitam sezone lyg nebuvo kazkokiu sposu kai losiau playoffus...

This Post:
00
39001.7 in reply to 39001.6
Date: 7/14/2008 6:03:30 PM
Overall Posts Rated:
00
visi balsavot uz pakeitimus, tai nesiskuskit. kai kritikavau juos ne 1 neatsirado man pritariancio..kai pazaisit manau daugiau ims dvejoti.. as buvau grieztai pries ir tebesu. nes sumazina ivairove ir netiketus rezultatus. as tai jau pripratau , man gerai ir sitaip

From: Drelis

This Post:
00
39001.8 in reply to 39001.6
Date: 7/14/2008 6:08:58 PM
Overall Posts Rated:
00
Yra vietoje triju nusiteikimu per svarbias rungtynes tik du. Jau teko isbandyti per taures pusfinalius ir finala ir labai patiko sita sistema, nes sulygina komandu pajegumus (negali kas nors imti ir paskutini karta pasisakoti aukoti visa entuziazma kad islostu)

Galimybes yra dvi:
1. Atkretamuju MOTS: entuziazmas nesikeicia, bet zaidejai zaidzia stipriau nei paprastai kaip per normalu MOTS
2. Atkrentamuju normal: entuziazmas keiciasi lyg darytum PIC, zaidejai zaidzia kaip per paprastas rungtymes

Galimybes zaisti atsipalaidavus nebelieka.

Ka tai duoda? Duoda tai, kad is tiesu patekes i atkrentamasias neisvaistysi savo entuziazmo. Be to nebus taip, kad noredamas kiek imanoma labiau sutaupyti entuziazmo ir darydamas PIC pralosi komandai kuri nusprende atlikti paskutini pasispardyma ir deda ant taves MOTS. Manau si sistema logiska tiek zaidimo atzvilgiu tiek realybes atzvilgiu, per svarbias rungtynes nei viena komanda nelabai noretu is ties zaisti atsipalaidavus.

Linkiu sekmes visiem bandant naujus nusiteikimus per atkrintamasias. Man paciam irgi tikrai teks, nes jau uzsitikrinau savo grupeje vieta pirmame trejetuke.. ;)

This Post:
00
39001.9 in reply to 39001.6
Date: 7/14/2008 6:10:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Beje si ssitema atsirado tik siame sezone ir buvo su tuo susijusi parasyta naujiena. Nezinau kaip taisyklese lietuviu kalba, bet anglu kalba labai puikiai viskas aprasyta.

This Post:
00
39001.10 in reply to 39001.9
Date: 7/14/2008 6:13:43 PM
Overall Posts Rated:
00
Na va pasiziurejau taisyklese lietuviu kalba vis dar nera padaryto pakeitimo (nors anglu yra jau senokai). Gal galetu kas is LA visgi sutvarkyti sita dalyka, nes artejant atkrintamosioms dauges panasiu klausimu, nes tai tikrai gan svarbus dalykas..

This Post:
00
39001.11 in reply to 39001.8
Date: 7/14/2008 6:42:20 PM
Overall Posts Rated:
00
na man cia nieko logisko. o nafik tu turi taupyti ta entuziazma kuo labiau. nori pries stipresni varzova finale stipresnis buti ir nukalti ji ? taigi darai ta pati s, kuo kaltinami tie kurie numotsina stipresnius. o ar ne patys tie stipresni kalti, kad losia pic. tai losti atkrintamosiose pragariskai rizikinga. bet tarkim gavus koki bota varzovu ir visa sezona kovojus puikiai uzemus pirma vieta, galetum pic pasikelt entuziazma, cia butu kaip atlygis uz viso sezono darba , kazkoks tai pranasumas. dabar jokio pranasumo neturi 1 komanda pries ketvirta. des visi ta motsa nes entuziazmas nekris tipo. visalaik laimes stipresnes komandos is pirmo zvilgsniom, bet taktiskai sumazes variantu, otai reiskia laimes ne stipresne. nes kita komanda gal visa sezona geriausia taktiskai buvo. dabar to nepadarysi. vadinasi realybes nebeatitinka, kai geras treneris su prastesniais zaidejais aplosia stipresne komanda. cia taktikoje esme. dabar lieka tik zaideju skilusoe esme. man tai leivai kazkaip. taip iseina, kad galetume net sudeciu nei taktiku nesudelioti, jau laimetojai aiskus paaiskejus atkrintamuju poroms.