BuzzerBeater Forums

BB Israel > רעיון בקשר לעונה הבאה

רעיון בקשר לעונה הבאה

Set priority
Show messages by
From: guy
This Post:
00
40132.1
Date: 7/26/2008 2:49:55 AM
Overall Posts Rated:
00
אפשר אולי שבעונה הבאה במחצית של המשחק יהיה אפשר לשנות את הטקטיקה אם אתה רואה שהיא לא הצליחה במחצית הראשונה.

אם יהיה אפשר זה יהיה מעולה כי היו לי הרבה משחקים שפתאום באמצע המשחק ראיתי שאני מחטיא יותר מדי שלשות אז אני הייתי משנה את הטקטיקה לעדיפות פנימה.

From: Omri™

To: guy
This Post:
00
40132.2 in reply to 40132.1
Date: 7/26/2008 4:00:55 AM
Overall Posts Rated:
00
לדעתי לא רעיון ממש טוב כי אפשר לדעת גם בלי זה,
נגיד עולים מולי עדיפות פנימה, אני יכול לראות שרוב הזריקות הם מהצבע

אבל באמת צריך לשים איזה משהו במחצית או לקצר אותה ב-5-10 דקות

This Post:
00
40132.3 in reply to 40132.2
Date: 7/26/2008 4:21:44 AM
Overall Posts Rated:
00
לא, אני אומר שלפעמים אני עולה לדוגמא עדיפות פנימה אבל אני רואה שאני מחטיא כל הזמן מבפנים אז אולי כדאי להחליף את הטקטיקה למשהו אחר שילך יותר טוב...

From: Warrior

This Post:
00
40132.4 in reply to 40132.3
Date: 7/26/2008 5:44:43 AM
Overall Posts Rated:
1010
אין מצב שיעשו כזה דבר.. לדעתי גם רעיון לא טוב מהרבה מאוד סיבות .. המנוע איך שהוא לעצמו כרגע מעולה .. אפשר לשנות כל מיני דברים קטנים אבל לא עד כדי כך .. זה יהרוס את מהות המשחק ..

This Post:
00
40132.5 in reply to 40132.4
Date: 7/26/2008 5:48:11 AM
Overall Posts Rated:
00
ת'אמת עכשיו כשאני חושב על זה, אתה צודק.

אפשר לנעול...

From: adomole

This Post:
00
40132.6 in reply to 40132.5
Date: 7/26/2008 6:56:18 AM
Overall Posts Rated:
22
אם כבר, לדעתי, השינוי צריך להיות אחר: שיהיו יותר טקטיקות.
מה למשל?
לחץ באיזורית- משתמשים בזה המון בימינו.
התקפית צריך להוסיף את האפשרות של מה לשחק מול הגנה מסויימת.
עכשיו אני לא מתכוון לקטע מגעיל כזה כמו נגד 3 בחוץ תתקיף פנימה.
אלא, נגד איזורית (כללי) תשחק א', ונגד אישית תשחק ב'.
הרי ככה זה עובד היום.
מאמנים מכינים תרגילים נגד אישית ונגד איזורית, ומשתמשים בהם בהתאם להגנה של היריב.

התקפית הייתי שמח אם יוסיפו עוד טקטיקה התקפית של קליעה מבחוץ.
כמו שיש לנו לוק אינסייד שזה משחק פנימה בקצב מהיר, יש לנו לו פוסט שזה אותו דבר עם קצב נמוך.
הייתי שמח אם היה אותו דבר על קליעה מבחוץ.
יש את המושן, אני יודע, אבל זאת טקטיקה קצת מוזרה, היא מחסלת אסיסטים לגמרי.. ולא ממש משנה את הקצב משחק.

הייתי שמח אם היינו יכולים לסדר רוטציה של בחירת זריקות יותר נכונה.
מה למשל? הייתי שמח אם שחקנים מסויימים אצלי לא יעיפו שלשות גם כשאני משחק ראן אנד גאן כי הם לא קולעים טוב. במציאות הייתה לי האפשרות הזו.

הייתי שמח אם גם יכולנו להגדיר מתי המאמן לוקח טיימאוט.
מה הכוונה? נגיד אתה אומר למחשב ככה: בכל פעם כשהיריב משלים ריצה של למשל 8-0 נגיד, תקח טיימאוט.

האמת שיש לי עוד המון כאלה... אבל אלה היו העיקריים.

This Post:
00
40132.7 in reply to 40132.6
Date: 7/26/2008 7:25:53 AM
Overall Posts Rated:
1010
בהחלט צריך שינויים בנושא הזה עומר וגם אני כבר אמרתי שאני בעד להוסיף עוד טקטיקות .. אם אני לא טועה היו על זה הרבה דיבורים והצעות גם בגלובל ככה שהביברים כנראה די מודעים לנושא ואולי נראה בקרוב כמה תוספות ..[ב2 עונות הקרובות נקווה]

בקטע הראשון אני מאוד מסכים .. אי אפשר שאתה עושה איזה טעות או שהיריבה פשוט עולה כמו שצריך ויוצא מצב שאתה שומר נגיד 3 בפנים נגיד והיריבה עלתה התקפות מהירות והורגת אותך מבחוץ ..
כנ"ל בהתקפה.. אי אפשר שכל המשחק יהיה אותו סיפור ותידע מראש כבר ל-מה לצפות ..צריך קצת שיהיה יותר מסקרן באמת וסתם דוגמא אם היריבה שומרת 3 בחוץ טוב ומונעת שלשות אז בדקות האחרונות אפשר לנסות ללכת על זריקות מבפנים או משהו כי אם מבחוץ אי אפשר לנצח את המשחק אז חייב לנסות דברים אחרים ..

לגבי שחקני המפתח , לבחור מי ייקח יותר זריקות וכאלה.. זה דבר שגם אני הצעתי וענה לי איזה מישהו שזה כבר תמון במנוע והוא מגלה לבד למי יש יכולת לזרוק וצריך לזרוק יותר ... ככה שכנראה לא יהיה שינוי כזה וגם תחשוב על זה שעדיף שהמנוע כבר יבחר לפי דעתו מי שחם ובכושר יותר במשחק מאשר שאתה תבחר ותיפגע לא נכון נגיד בשחקן שיתפוס יום רע אבל בכל זאת ימשיך לזרוק כל המשחק ..

יש מקום להרבה שינויים בנושאים האלה אני מאמין שבעונות הקרובות הם יגיעו .. לפחות כמה טקטיקות שיוסיפו או ישנו בנושא הזה.. המשחק עדיין בהתפתחות .. מה שיש כרגע יחסית למשחק מתחיל זה המון וצריך להגיד תודה ולחכות לדברים טובים שיגיעו :)

From: adomole

This Post:
00
40132.8 in reply to 40132.7
Date: 7/26/2008 8:09:19 AM
Overall Posts Rated:
22
מה שנכון נכון... המשחק מעולה.. אני מבסוט ממנו...
יש המון לשפר... אבל זה לא אומר שהמשחק לא אחלה.. אני אוהב אותו...

אגב... אם מה שאתה אומר נכון.. המנוע עושה בחירות רעות... כי יש לי שחקן שזורק די הרבה שלשות ויש לו ג'אמפ שוט 2 ומרחק 3, והוא זורק די הרבה שלשות.

אגב.. זה לא חובה לחכות בשקט שדברים יקרו.
צריך להרגיש חפשי ללכת למארק ולדבר איתו.
מנסיון אישי שלי, שאני מדבר איתו די הרבה, אני אומר לכם שהוא שומר על ראש פתוח ושהוא יבדוק כל רעיון רציני שיבוא אליו. מארק עובד יפה.

This Post:
00
40132.9 in reply to 40132.8
Date: 7/26/2008 8:41:40 AM
Overall Posts Rated:
1010
לא אמרתי שלא .. ואם אתה בקשר איתו אז בכיף למה לא אפשר לעלות בפניו את הנושא אבל זה לא לחכות בשקט כי אני יודע שהם מודעים כבר למצב וחוץ מזה שגם אין פה הרבה קטע של מודעות כי בתכלס זה חלק מדברים שצריך להוסיף והם ידעו מההתחלה שהם יצטרכו לאט לאט להוסיף כל מיני טקטיקות שונות ככה שאני בטוח שזה יגיע בזמן הקרוב גם אם נגיד וגם אם לא .. ואפשר להיות בטוחים גם שהנושא כבר עלה הרבה בפורומים של ההצעות ..

לגבי השחקן שזורק שלשות , גם אצלי יש כאלה שזורקים והם ממש חלשים בקליעה אבל מה שאתה הצעת זה לקבוע מי יזרוק יותר ככה שזה עדיין לא ישפיע על החלשים ולא ימנע מהם לא לזרוק .. אפשר לעשות אולי איזה משהו בנושא הזה אבל הם גם ככה לא זורקים בדר"כ יותר מ3 שלשות למשחק [במקרה ואתה הולך החוצה] אבל כן יש מקום להוריד את תדירות הזריקות מחוץ לקשת של שחקנים ממש חלשים בקליעה , בטח במאני טיים שזה כבר לגמרי אבסורד וראיתי לא מעט מקרים כאלה..

From: Gal G

This Post:
00
40132.10 in reply to 40132.9
Date: 7/26/2008 9:10:10 AM
Overall Posts Rated:
3737
אם בשינויים בעונה הבאה עסקינן , אני מציע שיהיה שינויים גדולים בתחום האימונים
ראשית - שינויי הגבלות האימונים לפי עמדה - נורא קשה לאמן סמולרים בהגנה פנימית או חיצונית
ריבאונד/ לחץ/ קליעה מבפנים/ שליטה בכדור
כל האימונים הנ"ל בעייתים - אי אפשר לאמן גבוהים בשליטה בכדור

שמירות - שתהיה אפשרות להלחליט י שומר את מי
ולמה לא רואים את המעודדות ?

This Post:
00
40132.11 in reply to 40132.10
Date: 7/26/2008 9:19:22 AM
Overall Posts Rated:
1010
בשמירות אתה דווקא כן מחליט מי שומר את מי.. במידה ואתה שומר אישית .. וגם באיזורית עדיין יש חלקים גדולים במשחק שעמדה שומרת על עמדה ..

מה שבטוח , סנטר לא יכול לשמור על רכז וטוב שככה תאמת .. במציאות זה אפשרי כי אתה משנה הכל במהלך המשחק ואם אנשים פה ייקבעו כאלה דברים מתחילת משחק זה למעשה גם כן יהרוס את הכיף שבמשחק שזה כבר יהפוך ליותר מידי טקטיקה מאשר איכות השחקנים .. כל קבוצה עם 3 שומרים טובים תציב אותם בעמדה שנוחה מבחינתם בהתקפה אבל בהגנה ייתנו אופציה לשמור על השחקנים הכי טובים של היריבה וינצחו .. וזה כבר יגרום להרבה בלאגן במשחק ..

לא יודע מה אצלכם ולמה אתה לא רואה את המועדדות אבל אני כן רואה אותן :)

ולגבי הכינוי שלך , כנראה שזה באמת נכון אם אתה רק כמה ימים במשחק וכבר רכשת תומך .. וגם כבר נותן ביקורות על המשחק חח , תתחדש .