אחי תודה על התרגום ולכלל והפרסום של הנושא.
אני אגע עכשיו בנק' שרשמת ואתרגם אותם בחופשיות (לא מילה במילה) על מנת שהשינויים יהיו ברורים לכולם.
חשוב לציין שהשינויים האלו יתחילו בעונה 6 ושההסברים עכשיו הם יותר הסברים מופשטים. ברגע שכל שינוי יכנס יהיה הסבר מפורט על אותו שינוי.
* נבחרת צעירה - כמו שנכתב כאן, הנבחרת הצעירה אמורה לשחק באותם מועדים כמו הנבחרת הבוגרת. לא כתוב, אבל ממה שאני הבנתי ימונה מאמן נוסף לאימון הנבחרת הצעירה, אז אנשים שחושבים שהם מעומדים ראויים, שיתחילו לעבוד על הנאומים שלהם.
*ניהול צוות - תהיה תוכנית חדשה לנהל את הצוות - עדיין לא מפורסם איך התוכנית החדשה תעבוד - מה שכן, ברור שזה צעד מבורך.
התוכנית החדשה תכנס כחודש לאחר תחילת עונה 6.
*תוכנית חדשה לנהל ולשלוט בצופים שבעיקרה אמורה להפוך את מספר הצופים שמגיעים למשחק למספר יותר צפוי (התנודות יהיו פחות קיצוניות לאחר הפסד אחד לצורך העיניין)
*יחולקו בונוסים לקבוצות שעולות ליגה כשהן לוקחות אליפות בנוסף לבונוס של מחזיקי הכרטיסים (לא ברור אם נוסף עוד בונוס של מנויים נוספים או בונוס כספי שמחזיקי המנויים ישלמו)
שינויים כלכלים
יש תוכנית כלכלית חדשה לגמרי שאמורה לצאת מעונה 6.
אני מעריך שאנחנו נתמודד עם התוכנית הזאת ונלמד עליה הרבה בזמן שנתמודד איתה. אבל להלן כמה נק' מפתח.
* השחקנים יקבלו נתח מההכנסות שמגיעות מהקהל. שחקנים בליגת העל יקבלו 40%, שחקנים מהליגה הלאומית יקבלו 25% שחקנים מהליגה השלישית יקבלו 10% ושחקנים מליגה 4 לא יהנו מהבונוסים האלו.
אני מאמין שיהיה הרבה רעש סביב החידוש הזה- אבל לפני שיתחילו הדיונים אני רוצה רק להסביר את המחשבה שעומדת מאחורי הנק' הזאת - צמצום הפערים.
אני חושב שזה צעד שיקשה על הרבה שחקנים כאן אבל יש מצב שהוא צעד חכם. במקום ששחקנים שנמצאים כמה וכמה עונות בליגת העל יהנו מהגדלת פערים משחקנים חדשים, מנסים ליצור איזון ואפשרות לשחקנים חדשים גם להתקדם.
*משחקי טלוויזיה - יהיו 3 משחקי טלוויזיה שישפיעו על ההתלהבות של השחקנים (לא רשום עדיין איך, אבל אני מניח שהשחקנים יבואו למשחק ביתר התלהבות)
חוץ מזה כמו שכבר נאמר, הכספים ממשחקי הטלוויזיה יגיעו בתשלומים קבועים לאורך כל העונה. מדובר על $35,000. הנק' המעניינת ביותר בשינוי הזה הוא שלא יהיו הבדלים בין הכספים שמקבלות קבוצות מליגת העל לעומת כספים שמקבלות קבוצות בליגה 2 3 ו4. עוד צעד שנועד לצמצום פערים לדעתי.
*גביע וליגת האלופות - הכספים שיתקבלו ממשחקים אלו לא יקבעו לפי כמות הקהל אלא כמחיר קבוע שישתנה מסיבוב לסיבוב. (לא רשום אם התשלום הקבוע הזה הוא תוספת לקהל או במקום- נצתרך לחכות להבהרות)
טבלה של הסכומים שיקבלו על כל סיבוב תפורסם בתחילת העונה.
זהו.
מקווה שהכל ברור. אם יש שאלות אני אשמח לענות.
(על מה שאני יודע- תזכרו הכל נאמר דיי בכלליות)
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy