:DDDDD hmmmmmmmmm............
Klausies jaaciinaas ir godiigi...nav ko taisiit multiple komandas....tici man shitaa shtelle neies cauri..agri vai veelu tas beigsies....labaak panjem vienu komandu un normaali saac to stuteet augshaa....savaadaak ja tev atnes tiimu buus bishku shkrobe par to ka tavs ieguldiitais laiks ir bijis veltiigs....
Otrkaart tas neveicina neklaadaa zinaa godiigu konkurenci attieciibaa uz taviem grupas biedriem...es saprotu ka katram gribas peec iespeejas aatraak guut panaakumus....bet ir arii citi panjeemieni kaa to izdariit...lasi vairaak izstudee sho speeli, trennee un tad paardod....uzvari katru speeli par katru cenu un panaakumi buus....
Es jau arii uzsaaku III liigaa.....un skaties izskataas ka jau sosezon ja nebuus nekaadu paarsteigumu uzkaapshu uz Virsliigu....komanda kaada man ir tagad esmu uzbuuveejis pa 2,5 sezonaam..nav nemaz tik ilgs laiks...galvenais ir domaat un plaanot uz priekshu..jaacheko ko konkurenti dara..karoch par visu jaabuut lietas kursaa...un panaakumi buus....un tici man nevajag tev izlases speeleetaaju vins tavai komandai nepaliidzees....shajaa speelee galvenais ir sabalanseeta komanda...viens monstrs tev neko nepaliidzees....(iechekojiet manas speeles pret Buki(atashi))...:DDD
TB sarakstiiju te veselu graamatu..:DD