Sziasztok!
A kezdetek óta űzöm a BuzzerBeatert, úgy érzem megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy klubcsapatom irányítása mellett nemzeti csapatunkat is szolgáljam. A nagyválogatott kapitányával barátok vagyunk, mellette megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy képes legyek sikereket elérni a 21 éven aluliakkal...természetesen ez egyedül senkinek nem megy, mert ehhez a feladathoz mindenkire szükség van, ezért ha megválasztotok, akkor az aktuális mérkőzésre a taktikát és a felállást a külső fórumon megvitatnánk. Én nem fogom felsorolni az eredményeimet, mert szerintem annak semmi köze ahhoz, hogy kiből milyen kapitány lenne! A fórumon való beszólásokért, veszekedésekért elnézést kérnék mindenkitől, tényleg nem moderátorhoz illő dolog volt, de szerintem senkivel nem ápolok rossz kapcsolatot, és nem is akarok!
(Csak úgy zárójelben hagy jegyezzem meg, hogy végre valahára összedolgozunk a fiatal tehetségek felkutatásában, aki segédkezett (charlesbrown, patai, kism) annak választáson kívűl köszönetet szeretnék mondani, ilyen emberekre van szükség az álom megvalósítása érdekében!!!...de a kutatás még most sem fejeződött be ezért újabb segítőket várunk!...nem szaporítanám a szót rátérnék a programomra:
I. Magyarország U21 a világon
Nem akarok valótlant állítani, sajnos a keretünk nem tartozik a legerősebbek közé, és a kiemelkedő draftolt játékosok száma is várakozáson aluli, de ezt részletesebben is kifejteném:
Mivel a BB még gyermekcipőben jár ezért jelenleg a 21 éves játékosok a legjobbak, ám sajnos nekünk nincsenek igazán nagy 21 éves világsztárjaink (mint pl a braziloknak vagy a franciáknak). 20 éveseink között viszont van 2 világviszonylatban is sztár játékos: Károly Barnabás és János Raksányi és említsük még meg Fercos Harris-t Nándor Regőczit és Mátyás Fejért, rájuk lehet építeni. SG és SF poszton viszont lyukasan vagyunk, ezért nem vehetjük fel a versenyt az élcsapatokkal, kezdetbeli célom a csapat világbajnokságra való kivezetése, ott pedig szerintem bármi megtörténhet, akár egy szép eredményt is elérhet a csapat.
II. Az utánpótlás utánpótlása
18 és 19 éves játékosok terén jelenleg átlagosan állunk, Zoltán Fábry (4827369) világsztár lesz!, a draft pedig ne keserítsen el minket, ha edzésben tartjuk reménységeinket senki sem állhat az útunkba!...apropó edzés: a válogatottesélyes játékosok tulajával egyeztetnék a játékosok jelenlegi képességéről és edzésükről (amennyiben valamilyen okból kifolyólag a tulaj nem tudja vállalni az edzést, akkor tőkeerős potenciális tulajdonosokat keresnék a játékosnak)
III. Stratégia
Legfontosabb jelenleg az alapok lefektetése, az összehangolt edzésterv megalkotása és természetesen a lehető legjobb eredmény elérése lenne számomra ha megválasztanátok.
IV. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
Úgy érzem egy esélyt megérdemelnék, ha úgy gondolod hogy meggyőző voltam és szimpatikus is számodra, akkor SZAVAZZ RÁM!
Minden szavazatot előre is köszönök! Sziasztok!
Ottó
Last edited by Mod-HOtto at 8/13/2008 6:00:33 AM