BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44339.2 in reply to 44339.1
Date: 8/13/2008 12:49:56 AM
Overall Posts Rated:
9999
Ebben a topicban csak a jeltöltek írhatnak, egy bejegyzést fejenként. A teljes választási szabályzatot megtalálod a(44338.1) topicban, míg a hivatalos vitafórum a (44340.1) topic.

Last edited by RTFM-urimate at 8/14/2008 2:59:46 AM

This Post:
00
44339.3 in reply to 44339.2
Date: 8/13/2008 3:08:32 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Sziasztok!

Először is el kell mondanom, hogy a fórumban nemrégiben leírtam, hogy lenne egy kiváló jelöltem az U21 szövetségi kapitány posztra. A neve charlesbrown. Vele való beszélgetéseink során meggyőzött arról, hogy egy ilyen fontos feladatot nem tud egy ember teljes mértékben ellátni, ugyanúgy, mint a kosárlabdában (meg persze a többi csapatsportban) csapatmunkára van szükség, mégpedig teljes összhangban. Ez az összhang pedig tökéletesen meglenne közöttünk, hiszen már 16 éve vagyunk barátok (mindketten 30 évet húztunk már le, na nem börtönben). Tehát edzőpárosként szeretnénk dolgozni. (Lagerbeck-Sorensen) Képesek vagyunk rendszerben gondolkodni és működtetni is azt, bár ehhez mindenkinek a segítségére és közreműködésére szükség van, kifejezetten igaz ez a nagyválogatott mindenkori szövetségi kapitányára.
A feladatokat megosztva csinálnánk, Charlesbrown főként az edzéstervekkel, a rendszer kiépítésével foglalkozna, jómagam pedig a taktikai dolgokkal, meccsekkel, illetve a napi teendőkkel. Természetesen mindketten kutatnánk a tehetségeket, amiben mindenki segítségét szívesen látnánk.
Az előzményekről ennyit.
Bemutatnánk eddigi BB eredményeinket:

CHARLESBROWN

3. szezon III.1.
Alapszakasz: 14-8
Rájátszás: első kör
Kupa: legjobb 128

4. szezon III.1
Alapszakasz: 19-3
Rájátszás: feljutás a II. osztályba
Kupa: negyeddöntő

5. szezon II.2.
Alapszakasz: 21-1
Rájátszás: feljutás az I. osztályba
Kupa: legjobb 32

VENDABAL

3. szezon III.4.
Alapszakasz: 15-7
Rájátszás: csoportdöntő

4. szezon III.4.
Alapszakasz: 16-6
Rájátszás: döntő
Kupa: elődöntő

5. szezon III.4.
Alapszakasz: 21-1
Rájátszás: feljutás a II. osztályba
Kupa: kupagyőzelem

Elképzeléseinket 3 részre osztanánk:

I. Utánpótlás kiépítése (hosszútáv, tömören)

Meg kell találni a U21-nél figyelembe vehető játékosokat, és folyamatosan edzésben tartani őket. Nem kellene az alacsony potenciálú játékosokat kizárni, hanem edzetni kellene őket is, rövid távon (3 szezon) valószínűleg nincs jelentős különbség fejlődésben. A nagyválogatott számára pedig edzésben kellene tartani a legmagasabb potenciállal rendelkező játékosokat (MVP, Hall of famer, All time great). Hosszútávú egyéni edzésterv kidolgozása minden egyes játékosnak. Plusz feladat a nagyválogatott számára hiányposztokra edzeni.
Lehet, hogy valakinek az MVP-je nem lesz rögtön válogatott 18 éves korában, de ha edzi a terv szerint, akkor biztosan az lesz belőle, mert ugye az eredményességet is szem előtt kell tartani. Itt áttérnénk a következő részre.

II. Rövidtáv (világversenyek)

A szöv.kap-nyal és a többi menedzserrel egyeztetve össze kell állítani azt a keretet, amely képes lehet kiharcolni a világbajnoki részvételt. Itt minden játékos szóbajöhet, aki max. 21 éves és természetesen válogatott szintű. A nagyválogatottból is ki lehetne emelni azokat a játékosokat, akik ott nem játszanak kulcsszerepet (természetesen egyeztetve a szövetségi kapitánnyal). Helyükre (míg ki nem öregszenek az U21-ből) idősebbeket is be lehet hívni, akik megütik a mércét. Persze ezalatt ugye folyamatosan edzenénk az ifi és a nagyv. számára a fiatalokat.

A végét a vitafórumba írom le, mert nem fog ideférni...

HUNGARY!
This Post:
00
44339.4 in reply to 44339.3
Date: 8/13/2008 5:32:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

A kezdetek óta űzöm a BuzzerBeatert, úgy érzem megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy klubcsapatom irányítása mellett nemzeti csapatunkat is szolgáljam. A nagyválogatott kapitányával barátok vagyunk, mellette megszereztem a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy képes legyek sikereket elérni a 21 éven aluliakkal...természetesen ez egyedül senkinek nem megy, mert ehhez a feladathoz mindenkire szükség van, ezért ha megválasztotok, akkor az aktuális mérkőzésre a taktikát és a felállást a külső fórumon megvitatnánk. Én nem fogom felsorolni az eredményeimet, mert szerintem annak semmi köze ahhoz, hogy kiből milyen kapitány lenne! A fórumon való beszólásokért, veszekedésekért elnézést kérnék mindenkitől, tényleg nem moderátorhoz illő dolog volt, de szerintem senkivel nem ápolok rossz kapcsolatot, és nem is akarok!

(Csak úgy zárójelben hagy jegyezzem meg, hogy végre valahára összedolgozunk a fiatal tehetségek felkutatásában, aki segédkezett (charlesbrown, patai, kism) annak választáson kívűl köszönetet szeretnék mondani, ilyen emberekre van szükség az álom megvalósítása érdekében!!!...de a kutatás még most sem fejeződött be ezért újabb segítőket várunk!...nem szaporítanám a szót rátérnék a programomra:

I. Magyarország U21 a világon

Nem akarok valótlant állítani, sajnos a keretünk nem tartozik a legerősebbek közé, és a kiemelkedő draftolt játékosok száma is várakozáson aluli, de ezt részletesebben is kifejteném:

Mivel a BB még gyermekcipőben jár ezért jelenleg a 21 éves játékosok a legjobbak, ám sajnos nekünk nincsenek igazán nagy 21 éves világsztárjaink (mint pl a braziloknak vagy a franciáknak). 20 éveseink között viszont van 2 világviszonylatban is sztár játékos: Károly Barnabás és János Raksányi és említsük még meg Fercos Harris-t Nándor Regőczit és Mátyás Fejért, rájuk lehet építeni. SG és SF poszton viszont lyukasan vagyunk, ezért nem vehetjük fel a versenyt az élcsapatokkal, kezdetbeli célom a csapat világbajnokságra való kivezetése, ott pedig szerintem bármi megtörténhet, akár egy szép eredményt is elérhet a csapat.

II. Az utánpótlás utánpótlása

18 és 19 éves játékosok terén jelenleg átlagosan állunk, Zoltán Fábry (4827369) világsztár lesz!, a draft pedig ne keserítsen el minket, ha edzésben tartjuk reménységeinket senki sem állhat az útunkba!...apropó edzés: a válogatottesélyes játékosok tulajával egyeztetnék a játékosok jelenlegi képességéről és edzésükről (amennyiben valamilyen okból kifolyólag a tulaj nem tudja vállalni az edzést, akkor tőkeerős potenciális tulajdonosokat keresnék a játékosnak)

III. Stratégia

Legfontosabb jelenleg az alapok lefektetése, az összehangolt edzésterv megalkotása és természetesen a lehető legjobb eredmény elérése lenne számomra ha megválasztanátok.

IV. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Úgy érzem egy esélyt megérdemelnék, ha úgy gondolod hogy meggyőző voltam és szimpatikus is számodra, akkor SZAVAZZ RÁM!

Minden szavazatot előre is köszönök! Sziasztok!

Ottó

Last edited by Mod-HOtto at 8/13/2008 6:00:33 AM

Message deleted
This Post:
00
44339.6 in reply to 44339.5
Date: 8/13/2008 8:43:36 AM
Overall Posts Rated:
9999
Előre a VB-re!

Ezennel én is jelezném indulási szándékom.

Azt hiszem nem nagyon kell bemutatkoznom, a munkáimmal már mindenki találkozott. Sajnos nem vagyok itt teljesen a játék elejétől, azonban már az 1. szezon végén bekapcsolódtam a küzdelmekbe.

Azt gondolhatjátok, hogy mit akarok, hiszen a csapatom nem villog a bajnokságban. Ez azonban a kezdeti bénázások, valamint az anyagiak miatt van így, és minthogy kezdőnek sem mondanám magam, valamint a válogatottnál az anyagiak nem játszanak szerepet, azt hiszem megfelelően tudnám a csapatot irányítani.

Tervek:

Azt hiszem nem mondok azzal semmi újat, hogy az U21-es válogatottat a jelenlegi felnőtt válogatott köré építeném, hiszen jelenleg ők a legjobb magyar játékosok, korban is megfelelőek.

Utánpótlás:

Ez egy érdekes pontja a szövetségi kapitány feladatainak. Itt legfőképp a többi játékos, főleg a Ti, segítségére van szükség. Az edzésre érdemes játékosok kiválasztása megtörtént/jelenleg is zajlik. Én csak azt javasolhatom, hogy milyen edzést kapjanak, de hogy ez megtörténik-e, a játékos eleget játszik-e, ez már csak a csapatának menedzserén múlik. Ezért a felelősség nagyja a csapatokra hárul, a szövetségi kapitány hozott anyagból dolgozik.

Fontos feladat a játékosok figyelemmel kísérése, a csapatokkal való kapcsolattartás, nem szabad hagyni hogy a keretben levő játékosok elkallódjanak. A figyelés része a szövetségi kapitányra hárul, azonban szeretném a csapatokat megkérni, hogy ha esetleg olyan szituáció akad, részesítsék előnyben a válogatott/ válogatott közeli játékosokat a külföldiekkel szemben.

Ígéretek:

Azt nem ígérem, hogy kijutunk a VB-re, az a keretek, csoportbeosztás, stb. ismerete nélkül botorság lenne.

Azt azonban megígérhetem, hogy megpróbálom a mostani, és közvetlen ezutáni generáció töretlen fejlődését biztosítani, valamint, hogy a külső fórumon megfelelő kereteket biztosítani a válogatottal kapcsolatos eszmecserére (ezt a megválasztásomtól függetlenül).

This Post:
00
44339.7 in reply to 44339.6
Date: 8/14/2008 2:39:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Hello mindenkinek! Én is indultam a választáson és szerintem tudnám vezetni az U21-es válogatottat. Indultam a felnőtt válogatott választáson is de ott a jelenlegi szövetségi karitány megérdemelten győzött mert jól vezeti a válogatottat.

Tervek: Erős U21-es válogatott, nagy tornákra való kijutás.

Szeretném ha rám szavaznátok nem fogjátok megbánni. És ez nem olyan mint a kormány igérete!!!

Köszönettel: sonny996

From: mdl22
This Post:
00
44339.8 in reply to 44339.2
Date: 8/14/2008 5:07:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Én is jelentkeztem a szövetségi kapitány választáson.
Itt 2 szezon óta átszok, de egy erős csapatott csináltam magamnak.
A hattricket is kipróbáltam ott már 4 szezon óta játszok, nem annyira sikeresen mint ahogyan itt.
Persze egyedül nem tudnám megcsinálni, és ezért kellenének segítők.
Lehet hogy nem vagyok egy tapasztalt játékos, de szerintem jó válogatottat csinálnék.
Én is jelentkeztem a felnőtt választásra, ott nem sikerült.
Remélem itt sikerülni fog!!!

Minden szavazatott nagyon szépen köszönök!!!

Luci

From: Mervin

This Post:
00
44339.9 in reply to 44339.8
Date: 8/14/2008 12:20:11 PM
Overall Posts Rated:
1313
Üdvözlök mindenkit, akkor hivatalosan itt is!

Mivel mondták, páran, hogy támogatnak úgy döntöttem, indulok a választásom! De azt, most leszögezem, mindegy, mi lesz a választás vége rám számíthat aki az u21 szövetségi kapitánya!!!!

Az én elképzelésem a többiekéhez, képest nem különbözik.

1. Az egyik legfontosabb, az, hogy a kommunikáció a szövetségi kapitány, és a válogatottat edző tulaj közt gördülékeny legyen.

2. Mindenképpen a jó játékos mellett alap kritérium a min. 9 es edző, és csak egy posztot eddzen egyszerre a válogatott, játékos tulajdonosa. Mellette célszerű minél nagyobb szintű orvost tartani, a sérülés esélyének minimalizálása miatt.

3. 1 szezont érdemes a fő skillekre áldozni, és a fejlődés hatékonyságától, függően változtatni a későbbiek folyamán.

4. Kommunikáció, nagyon fontos a Nagy csapat szöv. kapitánya és az utánpótlás válogatott szöv kapitánya között.

Ha van kérdés észrevétel akkor írjatok!

ui.: Sok sikert minden indulónak!

From: Nimitz

This Post:
00
44339.10 in reply to 44339.9
Date: 8/15/2008 3:53:15 PM
Overall Posts Rated:
77
Kérdés: Hol kell szavazni? :D :D :D

Message deleted