BuzzerBeater Forums

BB Israel > בנושא אימון

בנושא אימון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
45628.1
Date: 8/18/2008 6:18:06 PM
Overall Posts Rated:
00
היי
רציתי לדעת בנושא אימון מסויין יש לי אופציה או לאמן קבוצה או שחקן יחיד..
מה \ה משנה לי בעצם שאאמן את כל הקבוצה...כלומר האם זה משפיע על האימון פחות אם אני מאמן שחקן אחד בניפרד?

This Post:
00
45628.2 in reply to 45628.1
Date: 8/18/2008 6:24:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
מתוך החוקים בעברית בשבילך:

בתפריט הבחירה השני אתה תוכל לבחור איזה עמדות שחקנים לאמן. שחקנים ישתפרו רק אם הם יזכו לשילוב של אימון ודקות משחק בעמדות שאותם אתה מאמן, כך שאתה יכול לתת הוראה למאמן שלך לעבוד על עמדה אחת ולאמן שחקן אחד או שתיים בשבוע שיתקדמו ויתפתחו בקצב מהיר או לאמן 3 עמדות שונות (או יותר) ולהוריד את האפקטיביות של האימון. שחקנים צריכים לשחק 48 דקות בשבוע בעמדה שאתה מאמן על מנת לקבל אימון אפקטיבי ביותר. אם שחקן ישחק יותר מ48 דקות זה לא יהווה בעיה. אם שחקן ישחק פחות מ48 דקות, אז הוא עדיין ישתפר אבל בקצב פחות מהיר מאשר אם הוא היה משחק יותר

כמו כן תוכל להיכנס לדף האימונים בחוקים , כתובים שם עוד הרבה דברים בנוגע לאימונים , דברים שכדאי שתדע בתור מתחיל ..

להבא יש לפרסם את השאלות בנושא השאלות בנעוץ ..
בהצלחה .

This Post:
00
45628.3 in reply to 45628.2
Date: 8/18/2008 6:28:24 PM
Overall Posts Rated:
00
את זה אני יודע ששחקן זקוק ל 48 דקות משחק כדי לקבל אימון...לא ענית על השאלה שלי...אם אני מאמן קבוצה במסירות ולא שחקן יחדי(יש לי אופציה או אימון קבוצה או רק פוינט גארד או פוינט גארד ושוטינג גארד וכו...) האם האימון נפגע לי שאני מאמן קבוצה מאשר שחקן או שתיים בלבד..
הרי ברור שבמידה ולאמן את כל הקבוצה אינו פוגע לי באימון אז עדיף לאמן את כולם מאשר שחקן אחד

This Post:
00
45628.4 in reply to 45628.3
Date: 8/18/2008 6:51:00 PM
Overall Posts Rated:
1010
בתפריט הבחירה השני אתה תוכל לבחור איזה עמדות שחקנים לאמן. שחקנים ישתפרו רק אם הם יזכו לשילוב של אימון ודקות משחק בעמדות שאותם אתה מאמן, כך שאתה יכול לתת הוראה למאמן שלך לעבוד על עמדה אחת ולאמן שחקן אחד או שתיים בשבוע שיתקדמו ויתפתחו בקצב מהיר או לאמן 3 עמדות שונות (או יותר) ולהוריד את האפקטיביות של האימון. שחקנים צריכים לשחק 48 דקות בשבוע בעמדה שאתה מאמן על מנת לקבל אימון אפקטיבי ביותר. אם שחקן ישחק יותר מ48 דקות זה לא יהווה בעיה. אם שחקן ישחק פחות מ48 דקות, אז הוא עדיין ישתפר אבל בקצב פחות מהיר מאשר אם הוא היה משחק יותר

ואם עדיין לא הבנת אז כן , זה מוריד מהאפקטיביות של האימון כשתאמן יותר עמדות .. אימון של עמדה או 2 צריך להיות יעיל יותר מאימון קבוצתי .. בתור אחד שאימן הרבה אימונים קבוצתיים אז זה לא כזה נורא כי בסך הכל עולים לא מעט שחקנים לפחות 3-4 אולי גם במשניות כי אל תשכח שאתה מאמן יותר שחקנים שאולי יותר קרובים לעלייה.. אבל מצד שני יכול להיות שמי שאתה כן רצית שיעלה לא עלה.. כי בכל זאת אתה מאמן הרבה שחקנים אז הסיכוי קטן מאשר היית מאמן עמדה אחת או 2 .. אבל אם אתה מעוניין באמת לשפר את כל הקבוצה במסירה וחושב שכולם צריכים לעלות וזה מאוד יקדם אותם אז לך על זה..

Last edited by Warrior at 8/18/2008 6:51:31 PM

This Post:
00
45628.5 in reply to 45628.4
Date: 8/18/2008 8:09:50 PM
Overall Posts Rated:
00
תודה עזרת לי