BuzzerBeater Forums

BB Israel > עזרה לקבוצה שלי

עזרה לקבוצה שלי

Set priority
Show messages by
From: dror23
This Post:
00
45802.1
Date: 8/19/2008 3:43:29 PM
Overall Posts Rated:
00
אלו הציונים שלי

עלוב (גבוה) קליעה מבחוץ: )
נורא (גבוה) קליעה מבפנים: )
נורא (נמוך) הגנה חיצונית: )
נורא (נמוך) הגנה פנימית: )
מחריד (נמוך) כדורים חוזרים: )
מחריד (ממוצע) שטף התקפי )

אני רוצה להגיעה לליגת העל יש לי 5 מיליון

From: omer

This Post:
00
45802.2 in reply to 45802.1
Date: 8/19/2008 4:36:01 PM
Overall Posts Rated:
2828
יש לך הרבה על מה לעבוד בשביל להגיע ליגת העל זה יכול לקחת כמה עונות צריך להיות ברמה הכי גבוהה אתה צריך לפר הרבה בריב בימיוחד בהגנה גם מבפנים וגם מבחוץ וקליעות שני הסוגים בפנים ומבחוץ לדעתי יש לך תקציב לא רע בשביל שחקן ממוצע תקנה שחקנים טובים ששווים את הסכום שאתה רוצה צריך בשביל זה ניסיון במכירות בקיצור יש עוד על מה לעבוד אבל תתכיל בלקנות שחקנים טובים שישפיעו על ההגנה והריב ותקנה כמובן גם שחקנים שטובים בקליעות
את שאר השחקנים ה'לא טובים שלך' אתה יכול למכור

From: naor

This Post:
00
45802.3 in reply to 45802.1
Date: 8/19/2008 5:42:38 PM
Overall Posts Rated:
33
אני אישית הייתי ממליץ יותר בכייון מתאמנים טובים זה מכניס דיי הרבה כסף כאשר כל אחד מהם שווה דיי הרבה תחפש פוטנציאל נבחרת ופשוט תלך על טקטיקה קבועה זה יעלה לך לא מעט אני מזכיר כבר עכשיו אבל אני אישית חושב שאתה באמת יכול לקנות בערך 3 ]וטנציאלים של נבחרת איפא שתרצה אני הייתי ממליץ גארדיםבעיקר בגלל שמשם אין הגנה בכלל ועוד איזה סנטר ופאוור טובים די זקנים עם ניסיון ועוד איזה סנטר אחד ופאוור נורמאליים בתור מחליפים ככה תוכל להגיע עד ליגה שניה תוך כדיי חסיכה ואז תשפר שוב את הקבוצה תמכור את אלו שאימנת וכדו' תעשה כסף אחי והייתי גם ממליץ לך לקחת חונך זה יעזור לך מאד אולי יהודה יסכים בעיקר בגלל שאתה מתקוון לאמן פוטנציאל נבחרת

From: adomole

This Post:
00
45802.4 in reply to 45802.1
Date: 8/19/2008 5:43:57 PM
Overall Posts Rated:
22
אם אתה באמת מחפש עזרה: אל תעבוד לפי ציונים.
רבים עשו את הטעות הזאת.
הציונים האלה די שקריים, ובהרבה משחקים יכולים להיראות לא הגיוניים, הרוב בוחרים במקרים כאלה להאשים את המנוע.
לקחתי 2 אליפויות ברצף, וב2 סדרות הגמר שהיו לי אני עקרונית עמדתי עם ציונים פחות חזקים ברוב הזמן, ועדיין ניצחתי.

לפי משכורות של שחקנים, ציונים, מצ'אפים והכל: זה באמת נראה שלא חסרה לך עבודה בשביל להגיע לליגת העל, אבל עם תכנון נכון ב5 מליון שלך ותכנון אימונים נכון יש לך צ'אנס טוב.

Message deleted
This Post:
00
45802.6 in reply to 45802.5
Date: 8/19/2008 7:13:51 PM
Overall Posts Rated:
11
קודם כל תפטר מיד שחקנים שאתה לא תשתמש או תאמן אותם וקשה למכור אותם.
בקיצור תעיף את החובבנים.
תתחזק בשחקנים טובים בשתי העמדות שחסרות לך. ותגדיל את האיצטדיון במקומות שהכי קל לך למלא.
אני רואה אצל בהעברות שקנו ממך שחקנים קבוצות שרק נפתחו ומיד השקיעו אתכל השלוש מאות אלף שלהם בשחקנים שלך תיזהר שלא יחשבו שרימית או משהו כי אז כל ההשקעה שלך תרד לטימיון.
אפילו אם אלה פראיירים שקנו ממך שחקנים במחיר מופרז אז יקנסו אותך.
ובגדול אם תקנה שניי שחקנים של שתי מיליון לעמדת גארד וגבוה אז הקבוצה שלך חייתית.

Last edited by Yoni"Silent killer" B at 8/19/2008 7:15:04 PM