הנאום של קנישימו לב! הנאום הוא לא שלי, הוא של קני. קני לא יכול לכתוב בעברית, ולכן הוא ביקש ממני לתרגם את הנאום שלו לפה. שוב, הנאום הוא לא שלי. תודההנאום:
אני (קני) מאמין שאני הכי מתאים לאמן את הנבחרת מכמה סיבות: אני מבין ברמה גבוהה איך מתנהל המשחק ואיך להכין את ההרכב הטוב ביותר גם בהתקפה וגם בהגנה.
בזכות תכונה זו, אני אבחר את ה3 שחקנים הכי טובים בכל עמדה, כדי להגיע למצב של הרכב איכותי כולל מחליפים למקרים של פציעות או בעיות מצ'אפ מול יריבים.
אני מאמין בקבוצות עם ריבאונדרים טובים ומספר כוכבים במקום קבוצה מוכשרת מאוד עם חסרונות ברורים. (סתם דוגמא: 2 גארדים וסמול פורוורד בלי ריבאונד זה חסרון שישפיע על המשחק..).
אני מתכנן להרכיב סגל שיאפשר לי לשחק בהרבה טקטיקות ואסטרטגיות שונות כדי שנוכל לתפוס יריבים לא מוכנים ולהפתיע במקום להיות קבוצה שחזקה במקום אחד וכולם יודעים מה היא תעשה.
אני מתכוון לעבוד עם מאמן הצעירה ולדבר איתו על שחקנים שאולי יתאימו כבר עכשיו או בעוד עונה לנבחרת, וזאת כדי להיות בטוחים שאנחנו מפיקים את המירב מהכשרונות שלנו.
אני יקשיב לכל הצעה שתבוא ולכל עזרה שתתקבל בנוגע לטקטיקות על משחק מסויים ולקבוע מיהם השחקנים החזקים בכל עמדה.
אני אשתמש במשחקי אימון בשביל לבדוק שחקנים שאני והצוות שלי לא נהיה בטוחים לגביהם במקרה שיהיו כאלה.
אני אשתמש בהם בשביל לבדוק גם את רוטציית השחקנים הטובה ביותר.
הישגים: הצלחתי תוך 2 עונות לעלות לליגת העל, והצלחתי להישאר בה בעונה האחרונה, בדרכי לחיזוק הסגל ולהתחרות ברמות הגבוהות ביותר.
עשיתי טעויות בעונה הראשונה שלי כאן, והצלחתי ללמוד מהם איך המנוע של המשחק עובד ואיך להעמיד תמיד את הסגל הכי טוב למשחק.
בהצלחה לכולם, ותרגישו חפשי לשאול אותי את כל השאלות שאולי יש לכם.
קני.
-----------------------------------------
זה היה הנאום של קני.
למי שרוצה לראות מיהי הקבוצה של קני, הנה לינק:
(37945)