BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47982.2 in reply to 47982.1
Date: 8/31/2008 3:16:27 PM
Overall Posts Rated:
22
חבר'ה, כאן זה הנאומים.
כאן כל אחד כותב רק את הנאומים שלו. ראו את הלינקים שצ'ארלס נתן פה במידה ואתם לא בטוחים לגבי החוקים.
כל הודעה שלא תכלול נאום תמחק.
בהצלחה לכולם.

Message deleted
From: Ehud

This Post:
00
47982.4 in reply to 47982.2
Date: 8/31/2008 3:21:04 PM
Overall Posts Rated:
274274
חבר'ה - יש חוקים מתורגמים בפורם

תדפדפו קצת קדימה לבחירות לצעירה.

יש תרגום לבחירות, לנאומים ולהכל...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
47982.5 in reply to 47982.4
Date: 9/1/2008 1:19:28 AM
Overall Posts Rated:
00
אני מגיש מעמדות לאמן את הנבחרת אני מטעים בגלל שיש לי את הזמן להשקיע כי אני בליגה שלוש ושאני בגיל 13 לפי דעתי אני מתחבר הכי הרבה בכל הבזר בלי להגזים יודע את הפורום בעל פה ומצליח בליגה וגם ותיק במשחק אז שווה לבחור בי

From: Warrior
This Post:
00
47982.6 in reply to 47982.5
Date: 9/1/2008 11:22:52 AM
Overall Posts Rated:
1010
שלום לכולם, למי שלא מכיר עדיין, אני עופר המאמן של חיפה ווריורס מליגת העל.
במהלך העונות שלי במשחק עליתי מליגה 3 עד ליגת העל בעיקר על ידי שימוש נכון בטקטיקות נכונות. בעיקר בעונה שעברה – העונה הראשונה שלי בליגת העל הייתה דוג' מצוינת כשהצלחתי לשרוד ולעשות הישגים יפים מאוד מול הקבוצות הכי חזקות בארץ ואף להתברג במקום הרביעי והמכובד שמעניק כרטיס לפלייאוף..
אני רואה את עצמי כמאמן טקטיקן ואסטרטגי – אני עושה סקאוט מעמיק אחרי היריבות ואחרי שחקנים, אני מגוון בטקטיקות ומנסה להפתיע במידת האפשר.
חוץ מזה אני מניח שאתם מכירים אותי מהפורמים. לאורך העונות ניסיתי להגיב כמה שאפשר, לעזור למשתמשים חדשים ובכלל לשמור על חיוביות.

להלן מספר נק' שאני חושב שהולכות לצידי:

•מאמן עם הישגים מוכחים – עליות ליגה והתבוססות בליגת העל.

•פעיל מאוד בפורמים – שומע דעות של אחרים, מתדיין, שומע ולומד מכולם.

•נעזר במאמנים אחרים – מבטיח לעשות דיונים על המשחקים ולהקיף את עצמי במספר מאמנים מובילים במדינה שיסייעו באופן קבוע.

•שולט באנגלית – הפעילות בנבחרת היא בינלאומית עם שחקנים ויריבים ממדינות רבות – חובה לשלוט באנגלית.

• שותף בהצלחה של הנבחרת עד היום – הייתי שותף לעבודות הסקאוט השונות ומציאת שחקנים מובילים בשביל הנבחרת האחרונה שיהודה אימן ותמיד הייתי פעיל ועוזר במחשבות וטקטיקות לקראת המשחק , באופן פרטי או פומבי ..

•זמין מאוד באתר – אני מחובר לאתר על בסיס יומי, כמה שעות ביום.

לסיכום – אני רואה את הנבחרת שלנו ואת הקהילה שלנו ככוח עולה בעולם הבאזר. יש לנו מאמנים מצוינים ושחקנים כישרוניים שמשחקים גם כבר עכשיו בנבחרת, בצעירה ובקבוצות השונות בארץ ובעולם. גם אם יהיה לנו קמפיין של משחקי ידידות אני מתחייב להשקיע בשיא הרצינות על מנת לייצר את הסגל הטוב ביותר,לוודא ששחקנים ממשיכים להתאמן על פי תוכנית האימונים המתאימה בשבילם ולהמשיך לבנות תוכנית ודרך לקראת הקמפיין הבא בתקווה שיהיה לא פחות מוצלח מהנוכחי .

מקווה לקבל את הקול שלכם,

בברכה,
עופר.

Last edited by Warrior at 9/1/2008 1:15:35 PM

From: adomole
This Post:
00
47982.7 in reply to 47982.6
Date: 9/1/2008 1:46:05 PM
Overall Posts Rated:
22
הנאום של קני

שימו לב! הנאום הוא לא שלי, הוא של קני. קני לא יכול לכתוב בעברית, ולכן הוא ביקש ממני לתרגם את הנאום שלו לפה. שוב, הנאום הוא לא שלי. תודה

הנאום:
אני (קני) מאמין שאני הכי מתאים לאמן את הנבחרת מכמה סיבות: אני מבין ברמה גבוהה איך מתנהל המשחק ואיך להכין את ההרכב הטוב ביותר גם בהתקפה וגם בהגנה.
בזכות תכונה זו, אני אבחר את ה3 שחקנים הכי טובים בכל עמדה, כדי להגיע למצב של הרכב איכותי כולל מחליפים למקרים של פציעות או בעיות מצ'אפ מול יריבים.

אני מאמין בקבוצות עם ריבאונדרים טובים ומספר כוכבים במקום קבוצה מוכשרת מאוד עם חסרונות ברורים. (סתם דוגמא: 2 גארדים וסמול פורוורד בלי ריבאונד זה חסרון שישפיע על המשחק..).
אני מתכנן להרכיב סגל שיאפשר לי לשחק בהרבה טקטיקות ואסטרטגיות שונות כדי שנוכל לתפוס יריבים לא מוכנים ולהפתיע במקום להיות קבוצה שחזקה במקום אחד וכולם יודעים מה היא תעשה.

אני מתכוון לעבוד עם מאמן הצעירה ולדבר איתו על שחקנים שאולי יתאימו כבר עכשיו או בעוד עונה לנבחרת, וזאת כדי להיות בטוחים שאנחנו מפיקים את המירב מהכשרונות שלנו.

אני יקשיב לכל הצעה שתבוא ולכל עזרה שתתקבל בנוגע לטקטיקות על משחק מסויים ולקבוע מיהם השחקנים החזקים בכל עמדה.

אני אשתמש במשחקי אימון בשביל לבדוק שחקנים שאני והצוות שלי לא נהיה בטוחים לגביהם במקרה שיהיו כאלה.
אני אשתמש בהם בשביל לבדוק גם את רוטציית השחקנים הטובה ביותר.

הישגים: הצלחתי תוך 2 עונות לעלות לליגת העל, והצלחתי להישאר בה בעונה האחרונה, בדרכי לחיזוק הסגל ולהתחרות ברמות הגבוהות ביותר.
עשיתי טעויות בעונה הראשונה שלי כאן, והצלחתי ללמוד מהם איך המנוע של המשחק עובד ואיך להעמיד תמיד את הסגל הכי טוב למשחק.

בהצלחה לכולם, ותרגישו חפשי לשאול אותי את כל השאלות שאולי יש לכם.

קני.

-----------------------------------------
זה היה הנאום של קני.
למי שרוצה לראות מיהי הקבוצה של קני, הנה לינק:
(37945)

Message deleted
Message deleted
Message deleted