BuzzerBeater Forums

BB Israel > התדריך למשחק מאת יהודה!

התדריך למשחק מאת יהודה!

Set priority
Show messages by
From: idanK
This Post:
00
48157.1
Date: 9/1/2008 5:53:31 PM
Overall Posts Rated:
00
הדברים בהודעה נכתבו ע"י יהודה, אני רק השליח. תהנו

לילה מצוין לכולם:
יומיים קשים עברו על הקהילה שלנו.המון בלאגן. אני לא יתחיל עכשיו לדבר למה כמה איך ואיפה,תגובה שלי מפורטת תעלה בהמשך.
בינתיים יש לנו נבחרת על הראש,אני ידגיש שהשבוע עבדתי קשה מאוד,חקרתי הרבה ואנשים יעידו על כך!.
קנדה במוקד והיא אחת הנבחרות הטובות בעולם. בהתחלה אני חשבתי לשחק בטקטיקה של מושן אבל החלטתי שאנחנו לא מתאימים לזה עקב יכולת מסירה נמוכה.
יכולת אחד על אחד מהגבוהות ביבשת וגם קליעה נפלאה אבל ללא מסירות וללא השטף ההתקפי לא נגיע רחוק לכן החלטתי לבחור דווקא במשחק החשוב העונה בשני אסים שלא שותפו הרבה העונה.האחד פחות והאחד קצת יותר כדי להשתלט על המשחק ולהביא את הסגל שלנו לידי ביטוי אנו צריכים לנצל יתרונות כגון:יכולת קליעה הכי גבוהה מבפנים+ שטף התקפי נפלא שיגרום לנו לאבד מעט מאוד כדורים.
המטרה בגדול היא לחלק מספר לא מבוטל של אסיסטים שיכולים לחדור מספר פעמים לסל ולחלק את הכדורים לגבוהים.
הבדל שני הנבחרות בפורמה הוא לא משמעותי,קנדה עולה עלינו במעט אבל זה פחות משמעותי.
החיסרון שלנו הוא יוחפז הפצוע שהוא השומר הכי טוב שלנו וגם הקלעי הטוב ביותר.
את ההוראות שלי אני לא הספקתי לרשום כי זה היה אמור להתבצע במהלך היום.
קני קיבל כבר את המידע ואני מקווה שהוא יבצע את ההוראות שנשלחו אליו.
חוץ מזה שזה מאוד חשוב לי אני גם נשאר עם האמונה שאפשר לעשות את זה.

אנחנו נעלה היום קראנץ בכל הכח. אין חוכמות,השחקנים מגיעים מפוקסים אחרי תדריך אישי והם לא מוכנים להפסיד לאנשי המנוע מקנדה.

בהגנה אנחנו שומרים היום אישית.
יש אופציה שהקנדי ימשיך ראן ואז יהיה להם עדיפות קליעה לעמדת הסמול אבל גם צח גולן היום מתודרך היטב והוא ישחק מעולה בטקטיקה!
מצד שני אין יוחפז והם יכולים לעלות הפוך ככה ש-3 גבוהים יעשו את העבודה מתחת לסלים מבחינה הגנתית.
הגארדים שנבחרו היום שניהם בעלי ההגנה הגבוהה ביותר בסגל. שדה ושוורץ. שני מובילי משחק שזה המפתח הכי חשוב היום. קני היה נשמע קצת מופתע לפי מה שהבנתי אבל העבודה השבוע מוכיחה שזה הצאנס הכי טוב שלנו. שניהם יגבירו את השטף ההתקפי וגם יחזקו לנו את ההגנה בהיעדרות יוחפז.

כמו שכבר הבנתם הטקטיקה שלנו היום תהיה לוק אינסייד. אין צורך להאט קצב.זה לא יהיה טוב מול הקצב המהיר לשהם לכן אנחנו נכנסים ראש בראש ויש לנ כלים טובים.

ההרכב:
שדה
שוורץ
גולן
דביר חסר
שירזי

מחליפים:
אופיר
פאר
לינזקי
בן ארי- (משחקו האחרון העונה בסגל הבוגרת)
קורנפיין

ספסל:
מנחם כהן ומעיין סעדון.

אני מאוד מקווה שקני בסופו של דבר יחליט שהעניין הנוכחי חשוב ויגדיר את ההוראות שלי
אני אוהב אתכם וגם אותך סילנט הבדרן

שיהיה בהצלחה לנבחרת. אל אל ישראל
ואנחנו כבר ניפגש שוב לפני הבחירות הבאות!

From: Warrior

This Post:
00
48157.2 in reply to 48157.1
Date: 9/1/2008 6:33:39 PM
Overall Posts Rated:
1010
יש אשכול רשמי אם לא ראית .. אבל כבר פירסמת אז זה רק להבא תשתדל להשים לב..
בינתיים הגארד שלהם שהוא כנראה מהטובים בעולם בעמדתו , אונס אותנו מה שנקרא עם 22 נקודות בלי הרבה מאמץ אפשר להגיד.. יש מצב שזה מה שיפסיד לנו את המשחק היום ואולי היה צריך להשים עליו קצת יותר דגש כי כנראה שהם באמת עלו החוצה..

נקווה שלא יגמרו עלינו ככה מבחוץ .. כי גם הסמול שלהם מתחיל לקלוע וצח גולן לא שומר גדול מבחוץ .. נקווה מאוד שהדברים האלה לא ישפיעו על המשחק..

This Post:
00
48157.3 in reply to 48157.2
Date: 9/1/2008 6:48:35 PM
Overall Posts Rated:
11
Yehuda's gamble of playing big and go after the board is not looking good. The difference in the game (11) is the difference of small forwards 17-6. Golan can’t stop their SF from shooing and his lack of contribution on offense is not showing why he should have started this game for the time being.

Israel has stayed in the game because of rebounds but if they can’t stop the 3-point shooting of Canada (8-18) this will be a long night.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
48157.4 in reply to 48157.2
Date: 9/1/2008 7:23:06 PM
Overall Posts Rated:
11
Golan and Afik Linezky had a big 3rd quarter with a combined 1- points and 7 rebounds to lead the charge and held Tasse to 2 points 1-5 shooting

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
48157.5 in reply to 48157.4
Date: 9/1/2008 7:29:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
אין ספק שגולן אמור לתרום תרומה עצומה התקפית מול סמול שהוא קלעי בטיבעו ולא גבוה.. זה אמור להיות מאוזן.. לסמול שלהם אין יכולת לעצור את גולן מבפנים ולגולן אין יכולת לעצור אותו מבחוץ .. אבל בינתיים הסמול שלהם משפיע ותורם הרבה יותר התקפית ככה שזה לא הכי מאוזן .. השוטינג ממשיך להתפוצץ .. אם היה קצת יותר דגש עליו והיה קולע אפילו 10 פחות אני חושב שזה היה הולך הרבה יותר קל .. כי לא רק שהוא קולע הוא גם מוסר 6 אסיסטים כבר ועושה את מירב הבעיות לנבחרת ..

From: adomole
This Post:
00
48157.6 in reply to 48157.5
Date: 9/2/2008 8:09:28 AM
Overall Posts Rated:
22
האמת שיש הרבה דברים לא ברורים בטקטיקה הזאת.
ההגנה של הקלעים שלהם פחות טובה מההגנה של הגבוהים, יותר הגיוני לשחק מולם ראן אנד גאן. אגב, למסקנה זו גם קני הגיע.
זה נכון שיופז פצוע, אבל בגלל שהוא פצוע זה צפוי מאוד שנשחק פנימה, העובדה לכך היא שהמאמן הקנדי קלט את זה ושמר עם 3 בפנים.
והעובדה היא, שלמרות ששיחקנו פנימה, הקלעים המובילים היו בעיקר הגארדים, הם קלעו משמעותית יותר מהגבוהים.
כשקני שלח לי את ההוראות שהוא רצה לעלות בהם, הוא חשב לעלות ראן אנד גאן.
בנוסף, צח גולן עזר לנו בריבאונד והיה די טוב בהתקפה עם 16 נקודות, אבל קיבל על הראש 31 נקודות, ביופי של אחוזים של היריב.
על השוטינג גארד שקלע 43 קשה לתרץ... אם אביה זה השומר הכי טוב אז עשינו בסדר עד כמה שאפשר. זה גארד מדהים השוטינג שלהם.
הבעיה עם אביה זה ההתקפה... 7-24 זה לא מספיק טוב.
אבל האמת שלא שיחקנו נגד פראיירים וזה ברור לנו, קנדה חזקה מאוד וגם היא עלתה קראנץ'...
היה אפשר לנצח.. אבל זה לא כשלון להפסיד להם..

This Post:
00
48157.7 in reply to 48157.6
Date: 9/2/2008 8:50:02 AM
Overall Posts Rated:
1010
לא רק קני חשב ככה.. תילך לאשכול הקודם הראשון ואני גם אמרתי ואני זוכר שעוד כמה אמרו אולי גם אתה .. באמת היה אפשר לעשות פה תרגיל יפה מאוד כשזה היה צפוי שנעלה פנימה מבחינתו , ולשחק איתם ראש בראש במשחק חוץ ולנצל את האיזורית המוטעת .. ויש לנו קלעים לא פראיירים ביכלל .. לא פחות טובים בהרבה משלהם גם ללא יוחפז ..

אבל בסופו של דבר אני מאמין שיהודה יודע מראש מה הוא רוצה לעלות וזה לא ממש עוזר מה שמציעים החברים בקהילה ואפשר גם להבין את זה באיזשהו מקום לסמוך רק על עצמך.. למרות שאתמול הוכח לנו שלפעמים צריך באמת להיות פתוח גם לעוד רעיונות והצעות לא פחות טובות ממה שכבר נלקחו בחשבון ..

From: gilad
This Post:
00
48157.8 in reply to 48157.7
Date: 9/2/2008 1:49:21 PM
Overall Posts Rated:
00
יהודה עשה טעות שלא עלה שלוש בחוץ

From: adomole

This Post:
00
48157.9 in reply to 48157.8
Date: 9/2/2008 2:59:33 PM
Overall Posts Rated:
22
בדיעבד אולי...
למה אתה ידעת שהם ישחקו ראן אנד גאן?
אנחנו בהתקפה היינו צפויים כי הגארד החזק שלנו היה בחוץ, אז זה צפוי שנשחק פנימה..
אבל בהגנה אישית זה לגיטימי לשחק.
אגב, המאמן הקנדי יצא ענק במשחק הזה, הוא גם קלט אותנו בהגנה כשהוא שמר עם שלוש למטה, וגם בהתקפה הוא ראה שהגארד הכי חשוב שלנו בחוץ, ואז השוטינג גארד שלהם חגג.
לדעתי עם יופז היינו מנצחים.

From: gilad

This Post:
00
48157.10 in reply to 48157.9
Date: 9/2/2008 11:17:03 PM
Overall Posts Rated:
00
תראה קל עכשיו לדבר אבל עדיין, אני הייתי שומר איפו שהוא, בשביל לנטרל חלק מהמשחק שלהם, אבל כמו שאמרתי קל לדבר עכשיו

This Post:
00
48157.11 in reply to 48157.10
Date: 9/3/2008 12:34:56 AM
Overall Posts Rated:
00
עוד מכה לנבחרת: שירזי הסנטר הפותח של הנבחרת פצוע לשבועיים