בגלל שבאמת אין הרבה מה להגיד על המשחק הזה החלטתי לעשות מחקר קטן על הסכויים שלנו לסיים במקומות גבוהים אז כך בגלל ההפרש הגול שלנו מבחינת סלים הרשתי לדל על הנבחרות באותו מאזן שלו בגלל שכרגע אנכנו מדורגים במאזן הטוב ביותר בהפרש גדול שצפוי רק לגדול
ולצערי אני נאלץ להתעלם גם מ 4 הנבחרות במקומות הראשונים בגלל שאין לנו סיכוי להגיע אליהם
המיקום שנלו הוא 17 כרגע
מקום 16 סלובניה אשר הפסידה לנו משחקת נגד נבחרת קטנה שהיא אמורה לנצח בלי בעיה לכן אני לא מאמין שנעבור אותם
מקום 15 מקסיקו(מכיכו כמו שאני אוהב להגיד) לפי דעתי הסגל שלה שמורכב בעיקר מגבוהים לא רעים פחות טובה מאיתנו ומתמודדת נגד אחת הנבחרות החזקות יותר בטורניר הזה אנגליה כאשר המשחק היחיד שלה נגד נבחרת ברמה היא הפסידה בו לכן אני מהמר שיפסידו לאנגליה
מקום 14בוסניה הרציקובה אותו סיפור כמו מקסיקו גם משחק קשה מאוד נגד נבחרת עדיפה שצריכה את הניצחון הם מחקים נגד סין החזקה ולפי דעתי יפסידו
מקום 13קוסטה ריקה לא נבחרת יותר מדי קשה אבל הם משחקים נגד קפריסין וכנראה ינצחו
מקום 12 דנמרק תנצח את אל גזיר החלשה
מקום 11אין לי מושג איך לרשום את השם אפילו אני מנחש שזה קבוצה מברית המועצות לשעבר משחקת נגד אינדונזיה החלשה ותנצח
מקום 10 עוד קבוצה שאני לא יודא איך מבטאים את השם נבחרת חלשה שכנראה תפסיד ליפן
מקום 9 הולנד משחקים נגד אוקרינה וכנראה ינצחו
מקום 8 רוסיה משחקת נגד לבנון אני לא חושב שצריך להמשיך
מקום 7בולגריה משחקים משחק מעניין נגד נרוגיה אני מאמין אבל שינצחו
מקום 6 סרביה משחקים נגד סקוטלנד משחק שהם אמורים לנצח
מקום 5 פורטוגל נגד שוויץ המשחק המעניין של המחזור אפשר לקוות לניצחון שוויצרי על פורטוגל
כמו שאמרתי 4 הראשונות במאזן מושלם ואין לנו סיכוי
לסיכום 16 נבחרות מעלינו 4 נבחרות שאי אפשר לעקוף משאיר לנו 5-17 מתוך זה 8 קבוצות שאמורות לנצח די בקלות זה משאיר לנו 4 נבחרות שצריכות להפסיד מקסיקו בוסניה הרציקובה נבחרת עם שם מוזר ואפשר לקוות להפסד של פורטוגל לכן יש לנו סיכוי לא רע לסיים במקומות 13-4 בהתחשב במצב אני חושב שזה לא רע
בהצלחה
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain