Gramy !!! :D
Tym razem na rozkładzie jest kraj 2 drużyny Świata (ciągle jeszcze ;) ) i Mistrz Europy z poprzedniego sezonu. O potędze Hiszpanów niech świadczą nie tylko obecne wyniki na Mistrzostwach Europy u-21 (komplet zwycięstw) ale i fakt, że 21 latków z odpowiednimi skillami starczyło im na obsadzenie 2 reprezentacji, zarówno młodzieżowej jak i pozostawienie 21 latków w dorosłej gdzie jak na razie radzą sobie świetnie w trwających MŚ. Tylko kilku graczy w tych drużynach ma więcej niż 21 (NT) albo mniej niż 21 lat (u-21).
W tym meczu faworyt jest tylko jeden i niestety nie jesteśmy to my. Potencjał, gracze, pensje to wszystko jednoznacznie wskazuje na Hiszpanów jak na tych którzy będą grać a my będziemy sobie podziwiać ich wyczyny stojąc obok.
Co można o tym meczu napisać więcej ? Nie wiem. My mamy forme, oni mają formę.
Niestety jak już mówiłem przewaga wyszkolenia graczy ... jest po ich stronie.
Ostatnie nasze spotkanie było w poprzednim sezonie, gdy kadra pod wodzą al_saida zmierzyła się z Hiszpanami idącymi po ME w pierwszej fazie grupowej i ... przegrała
(1595) znowu kilku zawodników chicało by wymazać to spotkanie z pamięci a ja chciałbym ... przegrać mniejszą ilością punktów.
Nie będę czarował, bez BB buga ... nie wygramy :)
Więc o taktyce ... jak ją wymyśle :D
Chat jest, typer jest, mec zo 16 30 chyba będzie ;)Last edited by hatchet at 10/31/2008 8:30:57 AM