Minu jaoks oli mõneti huvitav tulemus esimeses voorus, kuna ei oodanud üldse 20-punktilist edu. Mis puudutab statistikat, siis ma ei tea küll, mille järgi sina mängid, aga minu arvates loeb reiting rohkem kui mängustatistika.
Kuna mul pole plaanis mitte mingil juhul finaali võita, siis oleksin sinna jõudmisega rahul. Samuti pole mingi saladus, et esimese vooru lasin meestel rahulikumalt mängida, mida on näha ka kokkuvõttest, sedasi olime ainus klubi, kes nii käitus. Seega pean hetkel mõeldavaks finaali jõudmist, kuid kolmanda divi jaoks pole kindlasti valmis, seega isegi kui jõuab finaali, ei kavatse ma lasta meestel oma parimat näidata. Kui finaali ei jõua, siis pole ka hullu, sest ei ole riski, et mingi õnne läbi võidan veel pleioffid.
Minu arvates suure kaheksa poolfinaal palju huvitavam, kuna kontrastsed meeskonnad kohtuvad, üks viskab kaugelt ja teine lähedalt (esku veerandfinaali võit ja edumaa tuligi põhimõtteliselt kaugvisetest, võttes kõik kaugviskepunktid maha, siis jäävad nad nappi kaotusesse)
Mis puudutab võimsat kaheksat, siis eeldaksin rohkem näha Nõo Nuggetsit võidutsemas, kuigi neil ründetaktika on veidi kaheldav edu toomisel. Ütleks nii, et mäng võib põnev tulla, kuid väga vabalt kujuneda ka ühepoolseks. Miskipärast eelistas Nõo peatreener vist trumpmängijatele vähem mänguaega anda. Kui poolfinaalis sama kehv olukord, siis Valgale vast võit.
Veidi kahju on sellest, et hooaja lõpus nii palju meeskondi on liigas muutunud.