שלום לכולם עונה שלמה שיחקנו (חלקנו פחות כי נכנסנו למשחק באמצע העונה) רק בישביל הרגע הזה סדרת הגמר של הפליאוף 64 ליגות 4 16 ליגות 3 4 ליגות 2 ואחת ליגת העל כלומר כלומר 85 סדרות גמר 170 קבוצות מאושרות שהגיעו לרגע הזה 85 מתוכם יצאו מסדרה של שלושה משחקים במקרה הרע או שני משחקים במקרה הטוב שידם על העליונה ומאושרים 84 מתוכם יעלו ליגה ואחת ארתור על הדאבל או עומר עונה שלישית ברציפות תיקח את אליפות ליגת העל לא משנה מי מהם זו תהיה זה יהיה מרשים ביותר דאבל ראשון בהסטוריה של ליגת העל או אליפות שלישית ברצף.
דיבורים על המשחקים הקרובים הערכות שלכם לגבי הסדרות שלכם או של אחרים אתם מוזמנים לרשום פה.
עוד 4 שעות זה מתחיל אם אתם לא משתתפים באחת מהסדרות האלו לא נורא הרשו לי להפנות אותכם לשתי סדרות גמר מאוד מאוד מענינות בראש ובראשונה סדרת הגמר של ליגת העל צריכה להיות אחת הטובות ודבר שני סדרת הגמר של ליגה שתיים 4 בין רינו לנובו צריכה להיות אחת המשובחות לא משנה מי לוקחת את הסדרה הקבוצה הזאת ביחד עם (כנראה) שוטאם הולכת לעשות כאב ראש רציני לקבוצות בליגת העל.
ברברתי הרבה ומה שנשאר זה לאכל בהצלחה לכולם אני יודע גם על כמה סדרות מאוד מענינות גם בליגה 3 וגם בליגה 4 שווה לבדוק כמה משחקים אני יודע שאני אם אני אצליח להשיג גישה למחשב הולך להיות דבוק ל 4 משחקים בו זמנית (הסדרות שרשמתי מעל הסדרה שלי מן הסתם ועוד סדרה די מעניינת בליגה 4 של גל)
בהצלחה לכולם ומי יתן הקבוצות הטובות (גם חומר שחקנים וגם מאמנים) ינצחו ובלי פציעות מיותרות בשלב זה של העונה הרי אף אחד לא אוהב לראות אדום בעניים (לא את הפועל ולא של פציעות
ניר
Last edited by LA-Nir at 11/11/2008 6:59:43 AM
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain