BuzzerBeater Forums

BB Latvija > 6.sezonas secinājumi.

6.sezonas secinājumi.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
58150.1
Date: 11/17/2008 12:45:25 AM
Overall Posts Rated:
00
BB 6. sezona ir noslēgusies! ;) Ir noskaidroti līgu čempioni,noskaidrotas komandas,kas dosies līgu augstāk,kas zemāk. Tātad,kā nu kuram ir gājis?

Vispirms jau jāapsveic Virslīgas čempionus "BK TUKUMS" un viņu menedžeri Raganu ;)) Bija acimredzams,ka "BK TUKUMS" ir saglabājis vairāk spēka 3. finālspēlei nekā "Litriņš". Arī "Litriņam" apsveikumi,kā nekā finālists;))

Ši sezona pagāja ar lielām pārmaiņām spēles organizācijā. Ir savi plusi un savi mīnusi. Secinājums viens-spēle kļuvusi daudz sarežģītāka un grūtāka.

Mans klubs,ne bez grūtībām,saglabāja vietu Anglijas augstākajā līgā(EBBL). Sezonas sākumā uzsvars tika likts uz Kausa izcīņu. Tika zaudētas daudzas svarīgas Līgas spēles. Arī mans ieilgušais atvaļinājums LV atstāja iespaidu uz komandas sniegumu. Kausā aizcīnījāmies līdz pusfinālam,muļķīgi zaudēts pusfināls un Kauss aiziet gar degunu:( Tad sekoja nākamās problēmas-kā noturēties EBBL. Pēdejās spēlēs zaudējām diviem sīvākajiem konkurentiem,bet uzvarējām Līgas augšgala komandas. Lai nu kā,bet vieta Līgā ir saglabāta un tgd ar gaišu skatu dodamies uz nākošo sezonu!
p.s. Par Anglijas čempionu ir kļuvis viens latvietis-A.Vergelis(3150269)

This Post:
00
58150.2 in reply to 58150.1
Date: 11/17/2008 7:23:57 AM
SK Valmiera
II.3
Overall Posts Rated:
155155
o johaidī! es tik ilgi uztraucos, kur manam Brunītim Vergelim par gadu vecākais bračka ir nozudis... vienu dienu ņēma un aizbrauca, nepasakot kur... tagd vismaz zinu, ka viņš ir sveiks un vesels... un Anglijas čempions! Artis vispār bērnībā tieši mācīja Brunim ar par spēka uzbrucēju spēlēt... tiesa viena lieta, gan viņam varētu neaptikt, Brunis pelna par paŗis dukātiem vairāk :)