אהלן חבר'ה אני מתנצל על העיכוב אבל אני חושב שמה שכמה מהאנשים פה כבר אמרו, לגבי הלכלוכים זה בדיוק משקף מה שאני חושב. בבחירות קודמות היה דיון מעניין על כדורסל והנבחרת נטו וכרגע זה הטחת האשמות אחד בשני ולא בא לי כל כך להכנס לזה.
וגם עכשיו אני לא מתכוון להתלכלך פה כי זה מאבד טעם. הגעתם למיליון דפים כבר שרק אתם קוראים ומתווכחים עליהם אין כמעט אף אחד שיקרא הכל ולדעתי צריך אולי לעשות נושא חדש שלא מתווכחים בו שיהיה דיון על כדורסל.
אני לא מתכוון להרגיש כמו איזה פוליטיקאי פה..
אני חושב שכולם כבר די מכירים אותי ואת ההשקפה שלי אבל בגדול אני יכול להגיד שהכי חשוב לי קודם כל שזו תהיה נבחרת של יותר אנשים ושיותר אנשים ייהנו ממנה, בשני מובנים- אחד זה שיוכלו יותר להזדהות ושהנבחרת תצליח כמו שכולנו רוצים ושתיים זה להעלות קצת את הרייטינג והעניין מסביבה כדי שאנשים ייהנו יותר מהנבחרת וכך לדעתי גם מהמשחק עצמו כי זה יוסיף עוד משהו בימים שאין הרבה עניין.
אני לא מכיר כמעט אף אחד שייכנס במיוחד לראות מה קורה במשחק של הנבחרת, אבל כולם מתחברים למשחקים שלהם ושל היריבים שלהם בליגה הפרטית.
אני יודע שאפשר לשנות את זה ולהנות מהמשחק הרבה יותר
מי שרוצה להצביע לי השם משתמש זה ksachs
בהצלחה לכולם בעונה החדשה ולנבחרת בכל מקרה
You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.