Ezennel én is jelezném az indulási szándékom.
Már a korábbi U21-es választásokon is megmérettettem, de akkor még könnyűnek találtattam. Most újra megpróbálom.
Eddig klubszinten nem sok sikert értem el, ennek oka, hogy az igazolásokban és a pénzügyekben nem vagyok túl ügyes. A válogatottban azonban erre nem kell figyelni, így bizakodó vagyok :).
Taktikailag nem akarok semmit mondani az ellenfelek, és a sorsolás ismerete nélkül, szerintem felesleges lenne. Annyit azonban le szeretnék szögezni, hogy a taktikával kapcsolatban bárkit meghallgatok, ezért is van a fórum, várom a véleményeket.
A játékosokat illetően sem fixek az elképzelések, igyekeznék mindig a legjobb formában levőek közül válogatnék. Azt szeretném leszögezni, hogy azok a játékosok kevesebb lehetőséget kapnának, akinek a tulaja nem fordít figyelmet az edzésre.
Ami a tulajokkal való kapcsolattartással szerintem nem lehet gond, angolul elég jól elboldogulok, de azt meg kell értenetek, hogy más ráhatásom nekem sincs, mint a levél, ezért is mellőzném, mintegy büntetésből azokat, akik nem megfelelően edzenek.
Nagyjából ennyi, a kérdéseket várom!