BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Pitie
This Post:
00
59179.3 in reply to 59179.2
Date: 11/19/2008 5:00:05 AM
Overall Posts Rated:
11

Üdv mindenkinek!

Már az előző választáskor is kacérkodtam az indulás gondolatával de úgy éreztem hogy előtte a saját csapatommal kellene valami maradandót alkotni.Idén végre sikerült megnyernem a bajnokságot így elérkezettnek láttam az időt hogy megmérettessem magam a választáson.

Mindenképpen szeretném kiemelni hogy Hukli egy pár apróságot leszámítva igen jó munkát végzett az elmúlt szezonokban így drasztikus változtatást nem tervezek.Amiben változást ígérek az a taktika kialakításában és talán a keret kis módosulásában lesz majd érzékelhető.Szándékomban áll létrehozni egy segítői csapatot akikkel közösen döntünk majd minden fontos kérdésben.A csapat tagjai:

Baleee-Szolnoki Kaszások
Kventeen-San Lorenzo Patriots
Bt-Hushee-Férgek

Reményeim szerint az elért eredményeim alapján lehetőséget adtok nekem és csapatomnak a bizonyításra.Amennyiben ez így lesz mindent megteszünk majd annak érdekében hogy büszkék lehessünk válogatottunkra!Hajrá Magyarország!!!

Ha bárkinek kérdése lenne keressen nyugodtan levélben vagy kérdezzen a vitafórumon!

Üdv:
Pitie

This Post:
00
59179.4 in reply to 59179.3
Date: 11/19/2008 11:03:46 AM
Overall Posts Rated:
9999
Ezennel én is jelezném az indulási szándékom.

Már a korábbi U21-es választásokon is megmérettettem, de akkor még könnyűnek találtattam. Most újra megpróbálom.

Eddig klubszinten nem sok sikert értem el, ennek oka, hogy az igazolásokban és a pénzügyekben nem vagyok túl ügyes. A válogatottban azonban erre nem kell figyelni, így bizakodó vagyok :).

Taktikailag nem akarok semmit mondani az ellenfelek, és a sorsolás ismerete nélkül, szerintem felesleges lenne. Annyit azonban le szeretnék szögezni, hogy a taktikával kapcsolatban bárkit meghallgatok, ezért is van a fórum, várom a véleményeket.

A játékosokat illetően sem fixek az elképzelések, igyekeznék mindig a legjobb formában levőek közül válogatnék. Azt szeretném leszögezni, hogy azok a játékosok kevesebb lehetőséget kapnának, akinek a tulaja nem fordít figyelmet az edzésre.
Ami a tulajokkal való kapcsolattartással szerintem nem lehet gond, angolul elég jól elboldogulok, de azt meg kell értenetek, hogy más ráhatásom nekem sincs, mint a levél, ezért is mellőzném, mintegy büntetésből azokat, akik nem megfelelően edzenek.

Nagyjából ennyi, a kérdéseket várom!

From: vilám
This Post:
00
59179.5 in reply to 59179.4
Date: 11/21/2008 1:46:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Helló mindenkinek! Én is indulok a választáson de még kezdő vagyok . Ezért tudom ,hogy nincsen esélyem .De szeretem a kihívást. Szeretem a veszélyt szeretek kockáztatni .
Szeretem a sportot szeretem a csapatjátékot .Ezért indultam!!! A mottóm :
Érezd a fájdalmat tanulj és erősögy ,lehet ,hogy ma vesztesz de holnap akár nyerhec!!! Nem szeretnék sok változtatást Hukli remekül végezte a dolgát isteni játékosokat hozot a Magyar csapatba ,mesterien fejlesztette őket ! Körül belül 54-edikek vagyunk a 86-bol Eesti ésirland közöt vagyunk ez szép eredmény!! Lehet ,hogy én nem tudnék ilyen tejesitményt elérni de vigasztal, hogy lehet az elenfeleim sem tudnának ilyen csodálatos eredményt elérni .De én hiszek benne ,hogy ha akarom és , ha ti is akarjátok ,hogy ,hogy mire vagyok képes lehet ,hogy még Huklit is túlszárnyalnám! ! Nem szeretek igérgetni azért mer nem biztos ,hogy betudom tartani!Szeretnék világ szinvonalú játékot ,hogy a Magyarokra is felnézzenek ! Engem nemzavar ha vezstek nekem elég ha látom ,hogy más nyer nyer nyer és a Magyarok a őkerülneknekem elég ,hogy ha látom a Magyarok jó kezekben vannak !!!
Hura Hura Hungária . Várom Kérdéseiteket !!! Szavazaitokat előre is köszönöm.

Last edited by vilám at 11/21/2008 3:48:36 PM

Message deleted
From: LA-Hukli

This Post:
00
59179.7 in reply to 59179.5
Date: 11/21/2008 1:58:36 PM
Overall Posts Rated:
9797
Helyesírás megy?

From: teo18
This Post:
00
59179.8 in reply to 59179.3
Date: 11/21/2008 2:05:44 PM
Overall Posts Rated:
00
szia szavazatk rám a választáson köszi[player=XXX]

From: vilám

This Post:
00
59179.9 in reply to 59179.7
Date: 11/21/2008 2:12:38 PM
Overall Posts Rated:
00
3mas 4 gyes re

From: LA-Hukli

This Post:
00
59179.10 in reply to 59179.9
Date: 11/21/2008 2:27:29 PM
Overall Posts Rated:
9797
Hát itt pedig a kommunikáció elengedhetetlen, szóval majd talán legközelebb!:)

This Post:
00
59179.11 in reply to 59179.9
Date: 11/21/2008 2:27:34 PM
Overall Posts Rated:
190190
Atyaisten, lehet, hogy két év múlva el kell indulnom!

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!