Atkal sāk griezties NT mendžeru priekšvēlēšanu karuselis. Ir pagājušas divas sezonas kopš iepriekšējām vēlēšanām. Vajadzētu nelielu atskatu un izvērtējumu par NT menedžera darbu šajās divās sezonās.
Mans,subjektīvs viedoklis: Izlase ir krietni progresējusi un izaugusi salīdzinot ar to kāda tā bija pirms iepriekšējām vēlēšanām. Tur liels paldies "tomatam":)) Bet,kas gan butu tomats bez saviem palīgiem? Spēlētāju meklēšanā iesaistījās daudz menedžeru,tika paveikts grandiozs darbs! Man liekas,nav BB pasaulē tādas līgas,kur LV spēlētāju meklējumos nebūtu ielūkojušies LV menedžeri. Es tikai varu iedomāties cik garš spēlētāju,kandidātu saraksts bija NT menedžerim :)) Tālāk jau tomatam bija jāizvērtē,kuru ņemt izlasē,kuru ne. Pirmās izlases spēles nebija no tām spožākajām,bet ar laiku sniegums un spēlētāju loks sāka nostabilizēties,un tagadējā izlase jau ir vērā ņemams spēks pasaulē. Bija lietas,kas mani personīgi neapmierināja NT menedžera darbībā,bet visiem jau neizpatiksi,vienmēr kādam kaut kas nepatiks ;))
Tātad,kopsavilkumā,mans personīgs NT menedžera darba novērtējums-8 balles.
Vēlreiz paldies tomatam par ieguldīto darbu un veiksmi turpmākajā menedžera darbā! ;)
Ar cieņu, "RTM Stars" menedžeris K.A.Jabbar jr.
Last edited by K.A.Jabbar jr. at 11/19/2008 2:09:39 AM