Hali
Az edzéseket pénteken reggel (én úgy tapasztaltam 10:50 körül) írja jóvá. Ami azt jelenti, beállítod mit szeretnél edzeni a csapat játékosainak (akiknek megvan a teljes edzéshez szükséges 48 perce, mert csak ekkor kap teljes értékű edzést a héten), akkor abban fejlődhet a játékos/játékosok.
Példa:
Védekezés edzése irányító poszton. Ebben az esetben azok a játékosok fejlődhetnek külső védekezésben akik az irányító poszton védekeztek.
Viszont ha tempódobást edzel irányító és dobóhátvéd poszton akkor azon játékosok akik ezeken a posztokon játszottak támadásban fejlődhetnek.
Azért írtam, hogy fejlődhetnek, mert nem biztos, hogy egyből egy szinttel feljebb kerül az értékük. Van úgy, hogy több edzés kell egy szinttel való feljebb jutáshoz. Természetesen ez függ attól, hogy teljes értékű edzést kapnak-e. Ami azt jelenti, hogy az adott poszton amire edzést tartasz ott játsszon a játékos legalább 48 percet, az adott héten. (Ami péntektől - péntekig tart.) Függ még attól is milyen tehetséges a játékos és mennyi az életkora. (A fiatal játékosok elméletileg gyorsabban fejlődnek.)
Nagy vonalakban ennyit az edzésről. További részleteket a Szabályok részben találhatsz az edzés részben. Lásd a linket.
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Trai...Remélem nem írtam nagy marhaságokat. Amennyiben valaki nem ért egyet az javítson ki nyugodtan. :-)
üdv.
M.