Sveiki,
Taka pasreizejais NT komandas treneris ir atteicies kandideet atkartoti uz NT treneri, tad es, draugu un pazinju mudinaats ar esmu izdomaajis kandideet uz NT trenera posteni.
Par sevi daudz neko gan negribeetu stastiit, jo ta pat lielaka dalja jau visu zin..., bet nu tris vardos par saviem sasniegumiem ieksh BB. Iepriekshejaja sezona ar savu klubu BK Litrinsh aizcinijos liidz finaaliem gan kausaa, gan viirsliigaa, bet shadu tadu apstaklju delj abos zaudeeju gan ;)
Liidzigas speeles ar esu speleejis, savlaik HT kadus 5 gadus nospeleeju, ar shadiem tadiem panakumiem, veelak savu komandu uzdavinaaju pazinjam...
Nu tagad pietiks par sevi... Tatad, kapec izveleejos kandideet NT trenera amaram, ir tapeec kad sho to shaja spelee esmu jau apguvis, un veelos savas zinashanas pielietot arii NT trenera vadishana, jo uzskatu ka izlase nemaz tik vaja nav ka te tiek runaats. Muums ir padaudz labu speleetaju, vieniigais vajadzeetu klubu treneriem vairak pieverst uzmaniibu vinju noslogojumam klubaa.
NT Meerkji:
Meerkji ir uzvareet visus speekos liidziigaas NT , ka arii ieteikt klubu treneriem ko treneet LV izlases speleetajiem par skiliem...doma ir sekojosha, lai peec iespejas radikalak vareetu varieet ar sastavu, tas ir sekojoshi piem. SF vienaam ir loti laba ieksheja aizsardziiba, bet citam atkal aareeja aizsardziiba. Tas ir nepiecieshams lai vareetu efektivaak izmantot aizsardziibas 2-3 vai 3-2... un arii citaas pozicijas liidzigi!
Veel gribeetu ieviest,tadu pasakumu ka ikmenesha ieshanu uz krogu, kur vareetu sanakt visi kas grib izteikt savu patiku/nepatiku NT trenera darbiibaa. Ieprieksh tika daudz runaats par shadu pasakumu, bet ka vienreiz otreiz nesanaca tas, ta arii apstajaas visa ta padarishana.
Tas pasreiz viss, ko veleejos teikt, gaidu Juusu jautaajumus,
richinsh